Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 20 
¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Bridge To Solace | Hírek
Bridge To Solace (HU) Hírek
Stílus: -
2008. május 28., szerda, 01:27
Sziasztok, el kell ismernünk, a Bridge To Solace háza tája elég csendes volt az utóbbi hónapokban, ennek azonban az elmúlt év végi lemondásokkal ellentétben kívételesen örömteli okai vannak. Készülünk az új,  ...
Bridge To Solace cikkek a Hunderground Magazinban
Blind, Bridge, Beach
Tudjuk, hova mész most szombaton
Az elmúlt időszak klubbezárásai után némileg üdítőleg hat, hogy a Dürer Kert nevű új szórakozóhely nyit egy cseppet a keményebb zenék felé, így úgy gondoltuk, hogy villámgyorsan összedobunk egy olyan felállást, ami olyannyira megörvendezteti a látogatókat, hogy méltóképp búcsúztassuk együtt a nyarat a szabad budapesti ég alatt.
Tovább >
BPRNR 2008 tavasz
2008-ban is minőségi, masszív programmal várja a koncertlátogatókat a BPRNR Booking. Először ad hazánkban klubkoncertet a Szigetet már két alkalommal is elsőprő svéd The Hives, és végre-valahára a The Dillinger Escape Plan is Budapestre látogat, nagyszerű új lemezük, az Ire Works bemutató európai körútján.
Tovább >
Shell Beach lemezbemutató + BTS @ Kultiplex
Shell Beach lemezbemutató lesz Okt. 12.-én, pénteken a Kultiban, mégpedig a BTS-sel! Az "Acronycal" egy hónapja jelent meg, ideje tehát a tisztelt nagyérdeműnek élőben is bemutatni a "programot". A srácok első bulija is a kultiban volt, s most másfél év elteltével újra visszatérnek a budapesti underground szent gráljához, immár lemezzel a kezükben.
Tovább >
Bridge To Solace hírek – 2007
Mielőtt elkezdenénk taglalni a 2007-es év történéseit, szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki támogatott minket 2006-ban, hiszen ez az egyik legjobb év volt zenekarunk történetében, két Európa turnéval (májusban a Raised Fist, júliusban az Endstand vendégeként), valamint első alkalommal hazai vizekre is eveztünk a Watch My Dying és a Septic társaságában. Mindezek mellett kijött a Where Nightmares And Dreams Unite c. lemez, amely a zenekar második nagylemeze, és a 2007-es hírek kezdődjenek is ugyanezen lemezzel, hiszen végre itthon is kapható, mégpedig a CLS által terjesztve.
Tovább >
December 28 - Superbutt, Bridge To Solace, S-Core (F), Watch My Dying, Chief Rebel Angel @ A38 Állóhajó
A két ünnep között ismét nagyszabású rendezvény lesz a Superbutt főszereplésével. A csapat remekbe szabott utolsó lemeze a Black Soup talán mindenkinél beért már, most már nem csak a ?Pioneer-t? követelhetjük a koncerteken, hanem a ?Better Machine? is hatalmas közönségkedvencé vált.
Tovább >
Bridge To Solace: új lemez, új website, új turné
A Bridge To Solace befejezte "Where Nightmares And Dreams Unite" című új, második nagylemezének felvételét, jelenleg a keverés és masterizálás folyik. A lemezen 9 új dal fog szerepelni, a tracklist a következő: Sundeath, The Dead And The Unknown, Through The Eyes Of The Dead, Ruins, The Martyrs' Path, A Culture Of Denial, Where Nightmares And Dreams Unite, All Hopes Abandoned, Escapist.
Tovább >
BPRNR hírek
Nemrég forgatta legújabb videóklipjét a Superbutt. A Better Machine már hallható a csapat harmadik lemezén a Balck Soup-on valamint a Myspace-en, az azonban biztos, hogy a klippel alátámasztva még azoknak is képes majd meglepetést okozni, akik már jól ismerik.
Tovább >
Interjú a Sunrise-al (PL)
2005.11.19 @ Kultiplex
November 19-én a hardcore-metál csapatok nemzetközi összefogásban pusztító erejű csapást mértek a Kultiplex sokat látott deszkáira, amiből mi sem maradhattunk ki. A lengyel előrenyomuló hadosztály a Sunrise volt Varsóból, és kihasználva, hogy szerkesztőségünk egyik oszlopos tagja maga is lengyel, a zenekar énekesét feltartóztattuk egy gyors interjúra. Azóta eltelt jónéhány hét, amire a lengyelek azt mondanák, hogy mustár ebéd után, de nem számít: végre elektronikus formát öltött a Sunrise interjú: símogassátok szemeitekkel a pixeleket!
Tovább >
BPRNR Ünnepeket!
Évet zár a BPRNR, minden szempontból sikereset, elég a "gittegylet" saját zenekarainak koncertjeit, vagy a külföldrõl idecsábított fellépõk bulijait megemlíteni. Boltokban - és a koncerteken - a BPRNR 3-as válogatáslemeze, ami azontúl, hogy csodálatos ajándék karácsonyra, még jó is, ráadásul csupa exkluzív nótát tartalmaz. És most a lényeg, fontos tudnivalók az ünnepekre:
Tovább >
Trial (USA), Undying (USA), Sunrise (PL) @ Kultiplex
A koncertdömping 19-én folytatódik és tán lehetünk annyira elfogultak, hogy ezt a koncertet nevezhetjük az év egyik legfontosabb európai hardcore eseményének.
Tovább >
Tues-Die - október 4.
2005. október 4-én a Bprnr által szervezett Tues-Die koncertsorozat keretében lép fel a Blind Myself-el közös Európa turnéról hazaérkező The Idoru, ízelítőt adva a nagyérdeműnek Hopeless Illusions címmel hamarosan megjelenő 5 számos EP-jükből is, amelyet az osztrák Burning Season Records valamint a japán Alliance Trax fog gondozni.
Tovább >
Sick Of It All törölve
Elmarad a Sick Of It All 2005. július 6-i fellépése a budapesti A38 állóhajón. A zenekar énekese, Lou Koller visszatérő traumás derék problémái miatt 2005. június 27-től a koncertkörút összes dátumát töröltetni kényszerült köztük a budapesti állomást is és haladéktalanul vissza repült az Egyesült Államokba. Az elővételben megvásárolt jegyek sorszám alapján kerülnek visszaváltásra a vásárlás helyszínén! A south carolina – i STRETCH ARMSTRONG fellépése a budapesti Kultiplexben kerül megrenedezésre. Jegyek csak a helyszínen válthatók, 2300 ft.-ért. Elővétel nincs! A koncert 2 magyar fellépője a BRIDGE TO SOLACE és a ZERO TOLARENCE lesz.
; Zenekar: Bridge To Solace, Sick Of It All, Stretch Armstrong, Zero Tolerance; Buli: 2005-07-06 | Budapest
Sick Of It All, Stretch Arm Strong @ A38
Volt idő, mikor a lelkes keményzenei rajongónak évente kellett Bécsig mennie, ha látni akarta napjaink egyik legjobb élő zenekarát, az immár több, mint 15 éves new yorki-i Sick Of It All-t. Szerencsére ezek az idők elmúltak, hiszen tavaly februárban vendégül láthattuk őket, és a zenekar is meggyőződhetett arról, hogy ide vissza kell térniük.
Tovább >
BPRNR akciók
Blind Myself: Worst-Case Scenario CD 1200 Ft; Bridge to Solace: Kingdom of the Dead CD 1200 Ft. És még egy csomó CD ugyanilyen vagy hasonló áron. Csekkoljátok! www.bprnr.com. Plusz ajándék!!! Aki 2000 Ft fölött rendel az oldalon (postaköltség nélkül), az ingyen kap egy meglepetés pólót!!! (Olyan pólókról van szó amelyeket a zenekarok már nem árulnak, de még maradt belolük egy-két darab.)
Linkek: BPRNR; Zenekar: Blind Myself, Bridge To Solace
Best of Budapest
November 24-én a Warner/Magneoton gondozásában jelenik meg a pesti Budapest Rockandroll-színtér, avagy rock-vircsaft tizenöt előadóját bemutató BPRNR válogatáslemez legelső voluméja. A lemez neten postaköltséggel együtt 1790 HUF (www.superbutt.net, www.hippikiller.com biztosan, de nyaggasd a többi előadót is emilen), boltokban 1500, koncerteken pedig 1200-1400 körül lesz az ára. A borító a www.hippikiller.com oldalon tekinthető meg.
Tovább >
Amerika meg Svédország jönni Magyarország
Jakab Zolitól (énekes/szervező nagyember) kaptunk koncertajánlót egy kisebb atomcsapásról, tehát: "2003. november 9-én egy nagyszabású hardcore/metal fesztiválnak ad otthont az óbudai Vörös Yuk (III. ker. Fényes Adolf u. 28.). A koncert szervezői időről-időre felbukkantak nagyszabású koncertekkel/fesztiválokkal (ld. Death And Roll fesztivál 2002. július 23., vagy a Converge fellépése Gödöllőn), és büszkén jelenthetik ki: ezúttal is sikerült egy rendkívül nívós mezőnyt összehozni."
Tovább >
Magyarok menni világgá
Azt hisszük, hogy már régóta elmúlt azoknak a kérdéseknek az ideje, amiket néha pl. a Metal Hammerben olvashat(t)unk, és amik alahogy úgy szólnak, hogy "tudnak-e a magyar zenekarok külföldön érvényesülni, fellépni vagy egyáltalán kijutni". Szóval most már nincs értelme az ilyen hülyeségeknek, mindenki megy, aki akar. És sokan akarnak is. A villámgyorsan ismerté vált Bridge To Solace például ebben a félévben már másodszor ruccan egyet nyugatra.
Tovább >
Velvet Stab On-line
Néhány napja lőtte ki vadonatúj felturbózott weboldalát az "energikus, kemény hardcore zenét; a dallamos éneklést és a szívszaggató kiabálást vegyítő" budapesti Velvet Stab. A stílusmegjelölést a srácoktól idézzük, mert 1., zenei stílus meghatározáshoz mindíg hülyék voltunk; 2., így biztos nem fogalmaztuk volna meg az életben. De a lényeg, hogy a csapat belehúzott nagyon
Tovább >
FallenIntoAshes
A FallenIntoAshes egy budapesti - saját bevallásuk szerint - "metálos alapokra építő, dallamokban gazdag hardcore zenét játszó zenekar". A banda énekese Zoli, akitől infókat kaptunk a zenekarral kapcsolatban: ezeket olvashatjátok, ha klikkeltek.
Tovább >
Adatok
-
http://www.bridgetosolace.com/
bridgetosolace@hotmail.com