Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 03 
¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Magazin | BPRNR hírek

BPRNR hírek

Rovat: BPRNR | Felkerült: 2006. március 24., péntek

Nemrég forgatta legújabb videóklipjét a Superbutt. A Better Machine már hallható a csapat harmadik lemezén a Balck Soup-on valamint a Myspace-en, az azonban biztos, hogy a klippel alátámasztva még azoknak is képes majd meglepetést okozni, akik már jól ismerik.

Vörös Andrásék, ahogy azt már megszokhattuk tőlük, nem egy átlagos videót forgattak; a szegecses öveket ezúttal öltönyre cserélték, András pedig még politikusként is feltűnik egy-két pillanat erejéig. A forgatás a hideg ellenére jó hangulatban zajlott, ami egyrészt köszönhető a zenekarnak, másrészt pedig a lelkes rajongóknak, akik jelentkezés alapján kerülhettek bele a klipbe. A rendező most is Szecsanov Martin volt, aki évek óta a reklámszakmában mozog, de a zenei életben sem ismeretlen a neve, hiszen jó pár csapat klipjét készítette el; egyébként ő rendezte a Superbutt egyik előző videóját a Pioneer-t is. A lemez megjelenését követően a csapatban tagcsere is történt: Gábor Béla helyét Szűcs Péter vette át, akit annak idején a Polly Is Dead-ben, az elmúlt időszakban pedig a Chief Rebel Angel-ben láthattunk. Peti bemutatkozása a bécsi Planetben rendkívül jól sikerült, a zenekar pedig múlt pénteken tartotta lemezbemutatóját az Almássy téren a Backpacker's Fesztiválon.

Megjelent a Fish! első albuma, ami a sokatmondó First Of Many címet kapta. A lemezen 12 vérbeli hardpop dal található. A csapat március 3-án lemezmegjelenő buli keretén belül teltház előtt játszott a Süssfelnapban. A tavasz folyamán a zenekar folyamatosan koncertezik.

Hamarosan két "budapestrockandroll" banda is kihoz egy-egy új anyagot. A Bridge To Solace már az album keverésénél tart, de a szemfülesebbek nemsokára meghallgathatnak egy vadiúj számot a banda MySpace oldalán. A Blind Myself sem tétlenkedik; a legújabb Budapestrockandroll Válogatáson egy új nótával (When One Day Ends) szerepelnek, amit már játszanak is a koncerteken. Ezenkívül nemsokára stúdióba vonulnak, hogy rögzítsék a negyedik "Blind" albumot.

Kapcsolódó zenekarok:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.