Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 28 
¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Casketgarden | Hírek
Casketgarden (HU) Hírek
Stílus: Heavy metal, Death metal, Thrash metal
2009. március 5., csütörtök, 08:32
1. Sajnálattal tudatjuk a Casketgarden iránt érdeklődő zenehallgatókkal és rajongókkal, hogy Őri Gábor basszusgitáros közös, baráti hangulatú megyezéssel 7 év után elhagyta a zenekar, amely egyben az első tagcserénk 2001 óta. Ezúton  ...
2008. november 3., hétfő, 11:54
Ha valakinek nem lenne még meg innen-onnan, annak talán érdekes hír az, hogy az Incompleteness In Absence lemez most teljes egészében meghallgatható, streamelhető, a zenekar új bandzone.cz oldalán. (link: http://bandzone.cz/casketgarden) Arra  ...
2008. június 9., hétfő, 09:09
A Casketgarden „Incompleteness In Absence” c. harmadik nagylemeze várhatóan június 16-ától kapható majd szerte az országban. A lemez felvételei a szolnoki Denevér Stúdióban készültek, a keverést és a masteringet Pelle Saether  ...
2008. április 1., kedd, 14:16
A Casketgarden épp a végső simításokat végzi az „Incompleteness In Asbence” című harmadik nagylemezén. Pelle Saether hangmérnökkel napi telefonos, netes kapcsolatban vagyunk, hogy minden megfelelő legyen a lemezen. Voltak kisebb technikai zűrök,  ...
2008. február 5., kedd, 12:37
CASKETGARDEN - 2008. január 31. Utólag is BUÉK :) Kicsit összegyűltek a dolgok a múlt év végére/ezév elejére próbáltam rövidíteni a dolgot, de sajnos így is nagyon hosszú lesz: -Őri visszatért. -Febr. 1-től  ...
Casketgarden cikkek a Hunderground Magazinban
X. Kelet Underground Fesztivál
2008. április 18-19., Debrecen Új Vigadó
A debreceni Kelet Underground Fesztivál 2003 októberben indult útjára akkor még 1 napos rendezvényként, majd 2006 tavaszától 2 napra bővült és 10-12 fellépő zenekart mutat be minden tavasszal és ősszel. A mostani jubileumi X. fesztivál 2008. április 18-19-én ismét a már jól megszokott helyen, az Új Vigadóban lesz látható. A cél még mindig ugyanaz maradt: segíteni és bemutatni a tehetséges underground metal/rock zenekarokat.
Tovább >
Casketgarden hírek
"Ismét csak régóta nem jelentkezett hírrel a Casketgarden, olyannyira, hogy egy index.hu fórumos hozzászólás alapján elterjedt, hogy feloszlottunk. Nos, ez a hír annyira nem igaz, hogy a napokban éppen az 5. számot tesszük össze a készülő harmadik nagylemezünkhöz."
Tovább >
MetalMania Kisszínpad pénteken
Már ezen a héten belendül az idei MetalMania, hiszen a 23-ai fesztivál előtt egy héttel, március 16-án öt hazai metálgárda: a Casketgarden, a Stonedirt, az Ad Astra, a Gate Of Darkness és egy Pantera tribute zenekar betonoz majd a Kultiplex színpadán. A "MetalMania Kisszínpad" névre keresztelt estén a fesztiváljeggyel rendelkezők ingyen vehetnek részt.
Tovább >
CasketHír 08.03.06
A Casketgarden eléggé eltűnt az utóbbi időben. Ennek oka az, hogy már most neki álltunk összerakni a 3. lemez számait, hogy a lehető legjobb dalok kerülhessenek a lemezre. Az eddig kialakult számok alapján a lemez egy picit hosszabb is lenne, mint az eddigiek…persze nem túl sokkal. :)
Tovább >
Casketgarden
Már írjuk a számokat a 3. nagylemezünkhöz. Egy szám készült el teljesen és 4-5 van meg vázlatosan, ezek mondhatjuk viszi tovább az eddigi dallamos death/thrash metal vonalat, érdekes, hogy egyszerre komplexebbek és közérthetőbbnek tűnők, mint az eddigi dalaink.
Tovább >
I. WMD-Days
2006. július 21-22.
A Watch My Dying bőgőse, Eszenyi Imre szeretné megosztani a világgal a következő rendkívül fontos információ halmazt: "10 ...000 év várakozás után végre megvan a válasz a nagy kérdésre, az egyetlen valódi kérdésre! A válasz pedig nem más, mint: 2006. 07. 21-22!"
Tovább >
II. Stagediving Nemzetközi Metal Fesztivál
A (h)underground hangja még egyszer!
Május 6-án másodszorra kerül megrendezésre a Stagediving Fesztivál. A sikeres tavaly novemberi buli után, idén más helyszínen és nemzetközi fellépőkkel kerül sor a fesztiválra. Az egybenyitott Blue Hell és Vörös Yuk összesen 15 bandának ad majd helyet, amelyek 19 órától játszanak két színpadon.
tovább
Friss Hús a Darálóban
A végéhez közelít a tatabányai Agregator és a tatai Killing Art zenekarok által kezdeményezett tehetséggondozó program, melyre több zenekar jelentkezett elsősorban Komárom-Esztergom megyéből, Győrből és a Felvidékről!
Tovább >
3 Terror a Vörös Yukban
November 19-én egy igazán jónak ígérkezõ black-death metal buliba csöppen az, aki ellátogat a Vörös Yuk-ba. Több ütõs zenekar is képviselteti magát az eseményen. A belépõ pedig alig több az elsõ sör áránál: 500 Ft.
Tovább >
Götebor zene - anyatej helyett!
2005. szeptember 9. (péntek): Sin of Kain, Testimony, Casketgarden; Kék Yuk
Magazinunkhoz újabb munkatárs érkezett, mégpedig Lanyó, és egyből a a kék pokol legmélyebb bugyraiba ereszkedett le, hogy beszámoljon nektek a Sin of Kain, a Testimony és a Casketgarden közös, péntek esti könnyed gyalulásáról.
Tovább >
Hamarosan kinyitják
A Casketgarden július 7-én szállja meg a szolnoki Denevér stúdiót, hogy felvegye második nagylemezét, amely az "Open The Casket, Enter The Garden" címet viseli majd és 10 ütős számot fog tartalmazni.
Tovább >
Casketgarden
A Casketgarden "This Corroded Soul Of Mine" c. nagylemeze október 9-én jelent meg hivatalosan. Megoldódott a magyar terjesztés is. A Metal Age kiadó a jó terjesztőhálózat miatt a Hammer Records-szal vette fel a kapcsolatot, és így minden Hammer Records érdekeltségű boltban elméletileg és (remélhetően) gyakorlatilag is kapható a lemez. Persze eljutott a "közkedvelt" csomagküldőkhöz is (mint például Headbanger).
Ezenkívül embrionális állapotban, de már működik a jelenleg még fejlesztés alatt álló www.casketgarden.com site is. Innen egyenlőre letölthető egypár demós dal (az első, ritkaságszámba menő An Ever Rounding Circle demóról is), valamint az új lemez egy nótája is. A site hétről hétre fog felépülni, rengeteg infóval, képpel letöltéssel, ritkasággal bővül majd.
A banda jelenleg a Blitzkrieg Roadshow szekerét tolja a Testimony, Agregator, Bloodrainbow társaságában, és elcsíphető ez évben még a turné bulijain, ahol persze a debütlemez is kapható lesz.
Linkek: Casketgarden; Zenekar: Agregator, Blood Rainbow, Casketgarden, Tesstimony
Vortex nyomozás 2. rész
Úgy néz ki, lerántódik a lepel a Vortex zenekarok ki- és hollétéről: ma reggel kaptunk egy mail-t a Casketgardenes Balázstól, hogy az Auternus/Red Harvest buliba beszervezett Vortex az a győri Vortex, akik valamiféle újkori satyrico (volcano) zenét nyomnak. Tehát mindenki jól jegyezze meg: két Vortex van Magyarországon: egy Zalaegerszegen, és egy Győrben. Köszi Balász az infót!
; Zenekar: Casketgarden, Vortex (Győr), Vortex (Zalaegerszeg)
"This Corroded Soul Of Mine"
A Casketgarden "This Corroded Soul Of Mine" című nagylemeze szeptember utolsó hetében jelenik meg a szlovák Metal Age Productions kiadónál. A lemez kapható lesz Németországban a Twilight istribution, Franciaországban a Adipocere Records terjesztésében, de megszerezeheto lesz a MAP spanyol, benelux, olasz, észak-amerikai irodáin keresztül ezeken a vidékeken is.
Tovább >
Adatok
Heavy metal, Death metal, Thrash metal
http://www.casketgarden.hu
casketgarden666@freemail.hu