Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 25 
¦26¦27¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Casketgarden | Hírek | Előrendelhető az új lemez!
2008. június 9., hétfő, 09:09
Előrendelhető az új lemez!
A Casketgarden „Incompleteness In Absence” c. harmadik nagylemeze várhatóan június 16-ától kapható majd szerte az országban. A lemez felvételei a szolnoki Denevér Stúdióban készültek, a keverést és a masteringet Pelle Saether (többek közt Carnal Forge, Fleshcrawl, Terror 2000, Construcdead producer és hangmérnök) végezte a svédországi Studio Undergroundban, így végre valóban nyugati minőségben szólalnak meg a dalaink. A lemez kiadását, európai promócióját és terjesztését a Metal Age Productions végzi.

A lemez egy konceptlemez arról, hogy az őszinteség minden formája a mai társadalomban milyen akadályokba ütközik, milyen meglepően ellenséges közegbe érkezik. A stílus maradt a szokásos gyors, brutális de dallamos death/neothrash metal, külső fülek szerint egy kicsit több thrashes témával.
Az hangulatokat, érzéseket, melyeket megpróbáltunk dalokká formálni Jacsó Balázs borítója segítségével vizuálisan is követhetjük, ugyanis minden dalhoz egy-egy kép kapcsolódik.
Sajnos a megjelenés körül technikai dolgok miatt volt még az utolsó pillanatban is volt egy kisebb csúszás, mert ez sajnos csak a CD gyárban derült ki, de már minden sínen van, hisz elkészült a CD.

Az előrendelés lehetséges a casketgarden666@freemail.hu címen direktben a zenekartól. Azoknak előrendelőknek, akik rózsaszín utalványon vagy átutalással előre küldik a CD 1500 forintos egészen baráti árát, elengedjük a postaköltséget. Részletek e-mailben.
Az előrendelés másik lehetséges módja pedig kiadónk a Metal Age Productions on-line shopja a www.metalage.sk oldalon, ahol szintén nyomott 8€ áron rendelhető meg a CD.
A magyar terjesztő a Hammer Records lesz, de kell még pár hét, míg a boltokba jut az anyag.

Két szám a lemezről már egy ideje meghallgatható a www.myspace.com/casketgardenmetal oldalon.

Az eddig adott koncertek mindegyike remekül sikerült, köszönjük a jelenlévőknek. Többfelől is hallottuk, hogy az egy év koncertszünet, jót tett a zenekarnak, frissebbnek hat ma a banda a színpadon. Legutóbb a Zagreb Metal Festen jártunk Horvátországban, ahol a Sodom, az Amorphis, a Finntroll, a Belphegor, az Unleashed és a horvát Usud társaságában játszhattunk, illetve rögtön másnap, immáron harmadízben a Vaderrel, valamint a Septicflesh-sel és kísérőikkel nyomultunk Pesten, az Avalonban. Megtiszteltetés volt mindegyik buli.
A zenekar a nyáron főleg a maradék külföldi fesztivállehetőséget aknázza ki, augusztus végén viszont már feltűnnek a Planetnoir Industries szervezésében évről-évre megrendezésre kerülő Antiparádén. Várhatóan ősszel több hazai koncertet is ad a zenekar, dátumok hamarosan.

Ide kapcsolódó hír, hogy a szerbiai Smederevo megrendezni szándékozott Castle Fest (ahol a Judas Priest, At The Gates, Carcass, Soilwork, Dismember, Helloween, stb zenekarok léptek volna fel illetve a kisebb színpadon a Casketgarden is) szervezői az ott kialakult politikai helyzet és az ennek követeztében rendkívül kevés darabszámban elfogyott elővételes jegy miatt törölni kényszerültek az egész rendezvényt.

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.
Casketgarden hírek
2009. március 5., csütörtök, 08:32
1. Sajnálattal tudatjuk a Casketgarden iránt érdeklődő zenehallgatókkal és rajongókkal, hogy  ...
2008. november 3., hétfő, 11:54
Ha valakinek nem lenne még meg innen-onnan, annak talán érdekes hír  ...
2008. június 9., hétfő, 09:09
A Casketgarden „Incompleteness In Absence” c. harmadik nagylemeze várhatóan június 16-ától  ...
2008. április 1., kedd, 14:16
A Casketgarden épp a végső simításokat végzi az „Incompleteness In Asbence”  ...
2008. február 5., kedd, 12:37
CASKETGARDEN - 2008. január 31. Utólag is BUÉK :) Kicsit összegyűltek a  ...
Adatok
Heavy metal, Death metal, Thrash metal
http://www.casketgarden.hu
casketgarden666@freemail.hu