Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 03 
¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Isten Háta Mögött | Hírek
Isten Háta Mögött (HU) Hírek
Stílus: -
2008. szeptember 23., kedd, 20:57
Egy vadiúj Isten Háta Mögött nóta hallgatható meg a csapat myspace oldalán, Jósolni bélből címmel, a dupla korong pedig, Kényelmetlen lemez címmel hamarosan érkezik. A HammerWorld magazin október elején megjelenő mellékletén  ...
Isten Háta Mögött cikkek a Hunderground Magazinban
Szujó Dani promotál
"1 éves lett a Kettőnégy. Ezt a remek alkalmat megültük nézőinkkel, Uncle Sammel, a Neck Sprainnel, a Chief Rebel Angellel, Pándival, az Isten Háta Mögöttel, az Akelával és Mikikével a Kultiplex megszámlált napjainak egyikén. A hajnalig tartó mulatságon volt léggitárverseny, ivászat, táncolás és borzalmas kvízjáték. Ebből egy kis összefoglalót láthattok ezen a héten, majd jövő héttől minden visszatér a rendes kerékvágásba."
Tovább >
Ha nem jössz meg leszel halva!
"Egyéves a Kettőnégy, az úri közönség táncol és verekszik." Igen! A szegény ember Megawattja január 8-án ünnepli az 1 éves születésnapját, ott lesz minden kommentelő is: pl: névtelen, aztán a névtelen meg a névtelen is. Soproni sör lesz? A válaszokat kommentbe kérjük!
; Zenekar: Chief Rebel Angel, Isten Háta Mögött, Neck Sprain; Buli: 2008-01-08 | Budapest
Év végi buli és fotókiállítás BPRNR módra
Nagyszabású bulival készül a Budapestrocknroll, ahol a koncertek mellett egy plakát- és fotókiálítást is megnézhet az, aki ott lesz a Petőfi Csanokban. A fotókiállítás főszereplője nem más, mint a BPRNR bulikra lelátogató közönség, így valószínűleg sokan felfedeznek majd ismerős arcokat a fotókon. Az este folyamán a Superbutt, a Blind Myself és a Bridge To Solace mellett az Isten Háta Mögött is fellép, ami mostanában igazi kuriózumnak számít, ugyanis a zenekar egyrésze jelenleg külföldön él.
Tovább >
Változás a dec. 28-i BPRNR koncerten!
A december 28-án a Petőfi Csarnokban megrendezésre kerülő BPRNR Allstar Koncerten sajnos betegség miatt a Bridge to Solace nem fog játszani. Helyettük a The Idoru ugrik be.
; Zenekar: Blind Myself, Isten Háta Mögött, Superbutt, The Idoru, The Last Charge, Turn of Mind; Buli: 2007-12-28 | Budapest
Sziget 15, 1. nap, észak-északkelet
Idén immár a tizenötödik Sziget fesztiválra kerül sor Óbudán, a Hajógyári-szigeten; a ’93-ban indult sorozat időközben Európa egyik legjelentősebb éves kulturális eseményévé nőtte ki magát. Ezzel együtt soha nem vonzott túlzottan, mégpedig leginkább azért, mert soha nem hívtak olyan előadót, aki igazán érdekelt volna. Illetve ez így nem igaz, csakhogy aki érdekelt volna, azt többnyire meg tudtam nézni máshol, máskor is. Idén viszont az átlagnál izgatottabban vártam az eseményt, mivel pár hónapja újra felfedeztem magamnak nyolcadikas általános iskolás korom egyik kedvencét, a Nitzer Ebbet, egyikét azon kevés előadónak, amiket ma is meg bírok hallgatni az akkori kedvencek közül. Nem kicsit szánalmas, hogy a programfüzet szerint német előadóról beszélünk, hiszen náluk britebbet keresve sem lehet találni a Sziget idei fellépői közül (legalább a Napalm Death-t sikerült eltalálni, ha már a britek szóba kerültek).
Tovább >
MortalSzombat 0804
Van négy arc, akik csináltak egy bandát. Kiadtak néhány demót (kislemezt, EP-t hívd ahogy akarod). Volt néhány koncertjük. Majd megjelentették első lemezüket a "Rosenkreutz kémiai menyegzője" címmel. És akkor elkezdődött valami. Pár hónap alatt Magyarország elsőszámú kult underground bandájává avanzsálódtak. Süsi tele, Kulti tele. A Közelítő, távolító című dal világslágerré vált, nemrég mesélte egy amerikai ismerős, hogy a helyi egyetemi rádióban mindennap követelik azt a számot.
Tovább >
Megnézni, egykettő!
Második adásával jelentkezik hazánk egyetlen online metál videoműsora a KETTŐNÉGY. Ezúttal az ISTEN HÁTA MÖGÖTT zenekar került az áldozati szerepbe.
Tovább >
A Subscribe ismét a fedélzeten!
Október 13.-án pénteken az A38 hajón tartja a Subscribe az őszi
nagyszabású buliját. A srácoknak a februári teltházas szülinapi koncertjük után, sikerült egy nyár alatt meghódítani a román közönséget; játszottak odaát a Clawfinger és a Deftones!
Tovább >
Az Isten Háta Mögött
"...Tisztelettel vegyes félelemmel közöljük a szíves érdeklődőkkel, hogy az Isten Háta Mögött bekerült az úgynevezett klipes zenekarok halmazába...
Tovább >
Adatok
-
http://www.istenhatamogott.hu
ihm@istenhatamogott.hu