Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 19 
¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Bankrupt | Hírek
Bankrupt (HU) Hírek
Stílus: -
2015. március 15., vasárnap, 13:56
Április 2-án csütörtökön fellép a Kis Á-ban a méltán legendás Bankrupt zenekar, egy vadi új garázs-surf csapat egyenesen Tatabánya Beachről: a Panel Surfers, és a hosszabb szünet után visszatérő, Ramones-féle poppunkban  ...
Bankrupt cikkek a Hunderground Magazinban
DeeCracks (A), Bankrupt, Reflected @ Budapest, Kuplung
Három srác, három akkord, tornacipő, szakadt farmer, bőrdzseki. Címszavakban így fest az osztrák DeeCracks, akik le sem tagadhatnák, hogy a Ramones hatására fogtak gitárt a kezükbe. Ha mindez ismerősen hangzik, nem véletlen: a tavaly nálunk járt, és a húzósabb Ramones-vonalat képviselő The Cretins utódzenekaráról van szó. A tagcserék és az egy hasonló nevű német zenekar ügyvédeinek hatására történt névváltoztatás óta a műfaj olyan ismertebb képviselőivel léptek már fel, mint az amerikai The Copyrights és Texas Terri, vagy az angol Zatopeks. Most a HungaroConnections rendezvénysorozat keretében érkeznek hozzánk.
Tovább >
Panxnotded
The Cretins (A), Bankrupt, The Joystix
December 14-én a Bankrupt vendégeként az osztrák Ramones, a The Cretins lép fel Budapesten. Lesz még The Joystix is, tehát a tél közepén kötelező mocskos skandináv érzés sem marad el.
Tovább >
Flying Donuts (FR), The Joystix, Bankrupt @ Budapest, Amigó; Székesfehérvár, Fezen Klub
A Backyard Babies legjobb hazai követőjeként ismert, és a közelmúltban amerikai lemezszerződéshez jutott The Joystix meghívására a hétvégén hazánkba látogat a francia Flying Donuts zenekar, akikre a Wildheartstól a Hot Water Musicig elég sok különböző zenekar hatott.
Tovább >
Flaming Cocks (CZ) @ Amigó Bár
A rockabilly és a punk keresztezésével a nyolcvanas évek elején kialakult psychobilly műfaj az új évezredben új erőre kapott, és a közelmúltban hozzánk is ellátogatott a színtér több neves képviselője. A magyar közönség a januári budapesti Demented Are Go koncert egyik előzenekaraként ismerhette meg a most Prágából ismét Budapestre látogató Flaming Cocks zenekart, akiknek zenéjében a Misfits, a Turbonegro, és a Mötorhead behatások keverednek a Mad Sin, a Peacocks, vagy akár Elvis Presley munkásságával.
Tovább >
Guadalajara, Honeyball, Bankrupt
ska-punk jamboree!
Április 15.-én a Magyar Zenei Exportiroda és az EJI által támogatott HungaroConnections rendezvénysorozat keretében ismét hazánkba látogat Ausztria egyik legjobb és legnépszerűbb ska zenekara, a feldbachi Guadalajara.
Folytasd!
Koncert a JUK-ban
November 25-én este 9 órai kezdettel újból a punk-rock zene játsza a fõszerepet a Kőszeg Várában megbújó JUK-ban megrendezésre kerülõ koncerten. Az estén 4 zenekar szórakoztatja majd a közönséget, mégpedig a B.A.D Sárvárról a Bankrupt Budapestrõl, a Brigád Pécsrõl és a Szakadék Kõszegrõl.
Tovább >
Argies (AR), Bankrupt, Honeyball a Süss Fel Napban
A Rosario városból származó, majd '95-től Buenos Airesben működő ARGIES mintha a legendás brit punk rock zenekar, a Clash reinkarnációja lenne, csak éppen spanyol nyelvű szövegekkel, meg latin ritmusokkal megspékelve.
Tovább >
Nyárindító party Szekszárdon
Május 28-án szombaton 15-22 óráig Szekszárdon "Nyárnyitó buli" lesz a Prométheusz parkban. A belépés természetesen ingyenes.
Íme a program:
PiaRR -> Bankrupt -> MP3 Download
A Bankrupt - Bad Hair Day album címadó dalának intro-s változata letölthető mp3 formátumban a PiaRRecords honlapjáról. Nevezett szám "előke" nélküli változatban, pedig felkerült a Bankrupt MySpace és PureVolume oldalaira!
Linkek: PiaRR, Bankrupt@MySpace, Bankrupt@PureVolume; Zenekar: Bankrupt
Rodriguez (A), Hukedicht (CH) a Vörös Lyukban
Az utóbbi pár év egyik legjelentősebb rockzenei trendje a legnyersebb, legvadabb, és legelsöprőbb erejű alapzenekarok – a Stooges, az MC5, az AC/DC, és a Ramones – kultuszának újjáéledése, amely nagyban köszönhető a kilencvenes évek végén indult "skandináv rockandroll punk" vonulatnak. Ennek legjelentősebb képviselői közül idén hármat (Hives, Hellacopters, T(I)NC) is láthatunk majd a legnagyobb hazai fesztiválon, de hasonló stílusú zenekarok eddig ritkán jutottak el hozzánk. Pedig itt a környéken is akadnak olyan bandák, akik a legnagyobbakhoz mérhető szinten űzik ezt a stílust: május 6.-án ilyen zenekarok mutatkoznak be az óbudai Vörös Yukban.
Tovább >
Koncertajánló
Április másodikán egy osztrák és egy német zenekar látogat a Vörös Yukba. Mindkettő egy-egy remek példával szolgál arra, hogy a lányok is értenek a rakendrollhoz, - többek között ezért is kár lenne kihagyni a Surfaholics és a Hi-Tops budapesti bemutatkozását.
Tovább >
Adatok
-
http://www.bankrupt.hu/
bsarkadi@axelero.hu