Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 29 
¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Blind Myself | Hírek
Blind Myself (HU) Hírek
Stílus: -
2009. március 22., vasárnap, 21:39
Üdv! Közönségtalálkozó a Blind Myself-el. Vedd meg az új Blind Myself "Budapest, 7 fok, eső" lemezt magától a zenekartól, és egyből dedikáltasd is velük. Időpont: jövő hét kedd (2009.03.24.) 14-től 19 óráig!!!  ...
2008. november 30., vasárnap, 08:35
Sziasztok! December 14-én (vasárnap) fellépünk a Borsodi Tehetségkutatón, mint az este meghívott főzenekara. A Borsodi jóvoltából 50 ember INGYEN jöhet be a koncertre, és még egy sört is kap a VIP jegy mellé. Regisztrálj  ...
2008. október 27., hétfő, 09:14
Sziasztok! Kedden kezdjük 5. lemezünk munkálatait a Bakery-ben, a producer ezúttal is Bodnár Péter (a bőgősünk) lesz, aki már az Ancient Scream Therapy lemezünk hangzásáért is felelt. Pénteken - a Metallica-hoz hasonlóan  ...
Blind Myself cikkek a Hunderground Magazinban
Hagyományörző Halloween páré!
A fenti (lenti - a szerk.) zenekarok újabb Halloween őrületre készülnek október 31-én. A lassan hagyománnyá váló buli ezúttal a Merlinben kerül megrendezésre, ahol ismét fellép majd a The Idoru, ahogy korábban mindig, és ezúttal nem maradhat ki a „testvérzenekar” Blind Myself sem.
Tovább >
Blind, Bridge, Beach
Tudjuk, hova mész most szombaton
Az elmúlt időszak klubbezárásai után némileg üdítőleg hat, hogy a Dürer Kert nevű új szórakozóhely nyit egy cseppet a keményebb zenék felé, így úgy gondoltuk, hogy villámgyorsan összedobunk egy olyan felállást, ami olyannyira megörvendezteti a látogatókat, hogy méltóképp búcsúztassuk együtt a nyarat a szabad budapesti ég alatt.
Tovább >
X. Kelet Underground Fesztivál
2008. április 18-19., Debrecen Új Vigadó
A debreceni Kelet Underground Fesztivál 2003 októberben indult útjára akkor még 1 napos rendezvényként, majd 2006 tavaszától 2 napra bővült és 10-12 fellépő zenekart mutat be minden tavasszal és ősszel. A mostani jubileumi X. fesztivál 2008. április 18-19-én ismét a már jól megszokott helyen, az Új Vigadóban lesz látható. A cél még mindig ugyanaz maradt: segíteni és bemutatni a tehetséges underground metal/rock zenekarokat.
Tovább >
Húsevők portyán
Blind Myself magyar turné
Magyarországi turnéra indul a Blind Myself, vele tart a Neck Sprain és a Mangod Inc. is, úgyhogy lehet készülni pacallal, pörkölttel.
Tovább >
Blind Myself: Ancient Scream Therapy
Edge Records (2006)
Igazán tiszteletet érdemel, amilyen kitartással és szorgalommal dolgozgat azon Tóth Gergő és csapata, hogy kitörjön a magyar posványból, ezzel együtt sose kedveltem a Blind Myselfet. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy rossz zene, csak annyit, hogy soha nem éreztem magamhoz közel állónak, amit csinálnak. A bandának ugyanakkor stabil rajongótábora van, a sajtó is szereti – nem csak itthon, de tőlünk nyugatra is –, a 2006-os ’Ancient Scream Therapy’ a Metal Hammer hangpróbáján is lehengerlően szerepelt.
Tovább >
Év végi buli és fotókiállítás BPRNR módra
Nagyszabású bulival készül a Budapestrocknroll, ahol a koncertek mellett egy plakát- és fotókiálítást is megnézhet az, aki ott lesz a Petőfi Csanokban. A fotókiállítás főszereplője nem más, mint a BPRNR bulikra lelátogató közönség, így valószínűleg sokan felfedeznek majd ismerős arcokat a fotókon. Az este folyamán a Superbutt, a Blind Myself és a Bridge To Solace mellett az Isten Háta Mögött is fellép, ami mostanában igazi kuriózumnak számít, ugyanis a zenekar egyrésze jelenleg külföldön él.
Tovább >
Változás a dec. 28-i BPRNR koncerten!
A december 28-án a Petőfi Csarnokban megrendezésre kerülő BPRNR Allstar Koncerten sajnos betegség miatt a Bridge to Solace nem fog játszani. Helyettük a The Idoru ugrik be.
; Zenekar: Blind Myself, Isten Háta Mögött, Superbutt, The Idoru, The Last Charge, Turn of Mind; Buli: 2007-12-28 | Budapest
Blind Myself-eredményhirdetés
Szomorúan konstatáltuk, hogy az általunk leginkább favorizált pólóminta egyáltalán nem nyerte el sem a zenekar, sem a közönség tetszését. Azért olvassátok, nézzétek...
Tovább >
Blind Myself-póló szavazás
Vote for Pedro!
Ez az ország egyébként is teli van szavazási kényszeresekkel, most legalább egy jó ügy érdekében lehet megmozgatni a szavazóizmokat! (Nekünk a mellékelt minta teszett, az óriásszerszámmal megáldott metálosokkal.)
Tovább >
HangSúly’06 - az antifonogram díj nyertesei
Második alkalommal került megrendezésre a HangSúly - Hungarian Metal Awards szavazás, melynek keretében az elmúlt év legjobb teljesítményeit díjazzák a hazai rock/metal internetes portálok szerkesztőségei. A tizenöt webzine-t képviselő zsűri öt kategóriában adta le voksait. A HangSúly’06 zenei díj nyertesei között a Blind Myself, a Wendigo, a Neck Sprain, az Angertea, Lóránt Demeter grafikus és a Bakery stúdió neve szerepel. Íme a részletek...
Tovább >
BPRNR hírek
Nemrég forgatta legújabb videóklipjét a Superbutt. A Better Machine már hallható a csapat harmadik lemezén a Balck Soup-on valamint a Myspace-en, az azonban biztos, hogy a klippel alátámasztva még azoknak is képes majd meglepetést okozni, akik már jól ismerik.
Tovább >
Tues-die 0314
2006. március 14-én minden bizonnyal az év egyik legjobb és legütősebb Tues-die koncertjének lehet szemtanúja a nagyérdemű, ahol a Doomriders és a Blind Myself ad közös koncertet, a lehető legütősebb előzenekarokkal…
Tovább >
BPRNR Ünnepeket!
Évet zár a BPRNR, minden szempontból sikereset, elég a "gittegylet" saját zenekarainak koncertjeit, vagy a külföldrõl idecsábított fellépõk bulijait megemlíteni. Boltokban - és a koncerteken - a BPRNR 3-as válogatáslemeze, ami azontúl, hogy csodálatos ajándék karácsonyra, még jó is, ráadásul csupa exkluzív nótát tartalmaz. És most a lényeg, fontos tudnivalók az ünnepekre:
Tovább >
V. Szóla Rádió Underground Fesztivál
Az V. Szóla Rádió Underground Fesztivál 2005. október 22-én szombaton kerül megrendezésre új helyszínen, a debreceni Klinika Moziban. Az eddigiektől eltérően most ismertebb bandák is színesíteni fogják az estét. A Blind Myself neve már sok mindenkinek ismerősen csenghet, de talán a lassan 20 éves debreceni Diktátor zenekar sem ismeretlen sokak számára, akik lemezbemutatót fognak tartani az augusztusban megjelent "Vigyázz, jön a vadász" albumuk kapcsán.
Tovább >
Új Blind Myself videoklip: Wise-Men of the West
Ebben a percben jött a hír, egyenesen Németországból: "Elore is bocs az ekezetek hianyaert, de ezt a levelet Berlinbol irjuk, ahol eppen masodik komolyabb europai turnenkon vagyunk."
Tovább >
Blind változás
A Blind Myself kecskeméti Rock Café-s koncertjét lemondta a klub csődre hivatkozva. Két napon át folyamatosan dolgoztunk azon, hogy ne kelljen lemondani a koncertet, sikerült is egy új helyszínt találnunk a Le Fabrique-ot. A koncert napja nem változott: április 22.
; Zenekar: Blind Myself
Blind tagcsere
Új dobos a Blind Myself-ben: "A válás teljesen baráti volt, Dani a jövőben más jellegű zenei elképzeléseinek akar hangot adni. A Blind új dobosa Szabó László (The Idoru). Többször is szó volt arról, hogy Laci belép a zenekarba, de erre csak most nyílt lehetősége. Az első közös koncert a Gödör klubban volt, ami nagyszerűen sikerült. Laci a próbákon teljesen új ízt hozott - erőteljes, kiegyensúlyozott és fifikás dobolásával - a bandába. Minden bizonnyal egy magasabb szintre fogja emelni a Blind Myself-et tehetségével."
; Zenekar: Blind Myself
BPRNR akciók
Blind Myself: Worst-Case Scenario CD 1200 Ft; Bridge to Solace: Kingdom of the Dead CD 1200 Ft. És még egy csomó CD ugyanilyen vagy hasonló áron. Csekkoljátok! www.bprnr.com. Plusz ajándék!!! Aki 2000 Ft fölött rendel az oldalon (postaköltség nélkül), az ingyen kap egy meglepetés pólót!!! (Olyan pólókról van szó amelyeket a zenekarok már nem árulnak, de még maradt belolük egy-két darab.)
Linkek: BPRNR; Zenekar: Blind Myself, Bridge To Solace
I.Z.Z.Ó. UNIÓ
2004.05.08. 19h Vörös Yuk - Kék Yuk
Az Igényes Zenekarok Zónája Óbudán alcímet viselo ingyenes fesztiválon 2 helyszínen, egymással párhuzamosan 11 együtes részvételével zajlanak majd az események.
Tovább >
Worst-Case Scenario
'04. 04. 04. dátummal kerül a boltokba a Blind Myself legújabb albuma Worst-Case Scenario címmel. Azoknak, akik szeretnék még ennél is korábban meghallgatni a számokat, lehetőségük van jelentkezni egy sorsolásra, ahol két szerencsefiának még a stúdióban, egyből mastering után lejátszák a felvétel eredményét. Feltétel: egy rövid cikkben le kell írni a véleményüket az albumról. Jelentkezés a honlapjukon.
Linkek: Blind Myself; Zenekar: Blind Myself
Best of Budapest
November 24-én a Warner/Magneoton gondozásában jelenik meg a pesti Budapest Rockandroll-színtér, avagy rock-vircsaft tizenöt előadóját bemutató BPRNR válogatáslemez legelső voluméja. A lemez neten postaköltséggel együtt 1790 HUF (www.superbutt.net, www.hippikiller.com biztosan, de nyaggasd a többi előadót is emilen), boltokban 1500, koncerteken pedig 1200-1400 körül lesz az ára. A borító a www.hippikiller.com oldalon tekinthető meg.
Tovább >
Adatok
-
http://www.blindmyself.com
blindmyself@blindmyself.com