Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 17 
¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Step On It | Hírek
Step On It (HU) Hírek
Stílus: -
Step On It cikkek a Hunderground Magazinban
Folytassa: Wartime party 11.
Október 17-én, szerdán este 20 órától kerül megrendezésre a következő Wartime party, ezúttal az ex-marco polo, az After Music klub lesz a helyszín! Azt est fénypontja az angol Krupskaya lesz, akik mindössze két éve alakultak, de már kiadtak egy csomó lemezt és egyik turnéjukat követi a másik.
Tovább >
Ingyenes MISERY INDEX koncert a Kultiplexben
2007. július 17., Kultiplex, Budapest
Igencsak megörültem, amikor kaptam az üzenetet, hogy ingyenes buli keretében Budapesten játszik a jóféle amcsi halálmetált játszó baltimore-i Misery Index, előzenekarként pedig a Step On It és a Bandanas fog funkcionálni. Ez olyan bulinak hangzott, amiért még fizettem volna is akár, de persze ha nem kell, az csak még jobb.
Tovább >
Maximum Hardcore - Street Revolution Vol 1.
Január 6-án 10 zenekar részvételével egy elég húzos buli lesz a Kultiplex nagytermében. A buli apropóját egy válogatás cd jelenti, amit Tizi és KisG(kickin? it down) hoztak össze Maximum Hardcore - Street Revolution Vol 1. címmel.
Tovább >
Wartime party 8.
Január 6.-án ismét egy újabb Wartime party kerül megrendezésre, szám szerint a nyolcadik. A fő attrakció ezúttal a cseh Say Why? fellépése lesz, akik old school punkos grindcoret nyomnak, a régi Napalm Death és Dropdead stílusában!
Tovább >
Night Of Noise Fest II
Ezen az estén 5 zenekar fog a húrok közé csapni. Igazi stíluskavalkádnak nézünk elébe, de csakis a durva muzsikák világából. Az estét a fiatalokból álló Nazca fogja indítani. Modern hc/metal muzsikájukkal hamar ugrálásra/mosholásra fogják az embereket késztetni.
Tovább >
Wartime Party 6 és 7
A brazil Ataque Periferico gyors, direkt, beleapofádbahardcoret játszik és végre Budapestre is eljönnek az őszi, hathetes Európa turnéjuk alkalmával!
Tovább >
Wartime Partytime 3-4
Folytatódik a Wartime party koncertsorozat! Ezúttal a japán Bathtub Shitter lesz a vendégünk, akik súlyos HC/death/grind koktélt nyomnak! Legújabb lemezük a dance hall grind nemrég jelent meg, ebből adódóan átrepülnek Európába, hogy egy fasza kis lemezbemutató turnét nyomjanak.
Tovább >
Friday Night Attack
Csepelen, a Black Machine Klubban április 21-én kíméletlen zúzásra számíthatnak a szélsõséges zenék kedvelõi. 4 zenekar fogja borzolni az idegeket és a hallójáratokat. Fellép a Step On It Budapestrõl, akik kíméletlen gyors és súlyos hardcore-t nyomat bele a gyanútlan koncertlátogató pofájába.
Tovább >
Wartime Party 2.
Április 30.-án a mélyre hangolt, nyers és kegyetlen grindcore hívei örülhetnek a cseh Needful Things budapesti bulijának.
Tovább >
In Grind We Crust!
Pontos kezdés, pontos befejezés!!!
December elsején egy valóban nem mindennapi nemzetközi banda jön el hozzánk a svájci székhelyű J'M'EN FOUS. A csapat tagjai már rengeteg más zenekarban is zenéltek korábban ezek közül a legismertebb a HEADACHE volt, akik diló, megtekert, agyas, kísérletezős HCpunkot nyomtak. A J'M'EN FOUS ott folytatja, ahol a HEADACHE abbahagyta. Két basszusgitáros is játszik náluk, szóval senki se számítson átlagos dalszerkezetekre és megoldásokra!
Tovább >
Adatok
-
http://www.steponit.org
steponit@steponit.org