Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 07 
¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Boogie Mamma | Hírek
Boogie Mamma (HU) Hírek
Stílus: -
2008. április 27., vasárnap, 14:43
A legszexibb hangú magyar színésznő és a legőrültebb magyar ska zenekar közös felvétele is szerepel majd a legdögösebb magyar költőnő szerzői albumán. Az ismert költőnő, Karafiáth Orsolya a napokban jelentette meg  ...
2007. december 30., vasárnap, 19:20
A Boogie Mamma zenekar ünepélyesen megfogadta, hogy 2008 első félévében minden magyarországi megyében fel fog lépni. Így végre az együttes olyan vidékekre is, ahol még soha sem vagy már nagyon régen  ...
Boogie Mamma cikkek a Hunderground Magazinban
Mencseszter junájtid
Kultiplex, október 29.
Hát az úgy volt, hogy Sonic Boom Six lesz a Kultiban, hétfőn, ami azért egyik szempontból fasza, már hogy lesz, másik szempontból meg baszás, mert, hogy hétfőn. De bevállaltam, és megérte.
Tovább >
Na, erre varrjatok gombot!
A Sonic Boom Six újra Budapesten
Azért ezt érdemes meghallgatni: ska-metálpunkban ilyen hangot még nem hallottatok. És eljönnek, 1000 fabatkáért, ide, hozzánk! Aki, legyen hétfő, halál, kihihihagyja, az tényleg halott ember a télre!
Tovább >
Mi adtuk az EU-nak a legjobb nőket, jajám!
Boogie Mamma kislemez és könyv
Jó dolga van ám az internetes rokkmagazin szerkesztőjének: ezerrel kapja a repiajándékokat: 7-es BMW-t, Seychelles-szigeteki Slayer-koncert VIP-jegyet, Magyar-Brazil VB-döntő újságírópáholyába hívó invitálást. De mindezek eltörpülnek a Boogie Mamma együttes ajándéka mellett.
Tovább >
Nemzetközi ska-world minifeszt a Gödörben - Ingyen
Július 14-én szombaton az Erzsébet téri Gödörben ismét nemzetközi ska-world minifesztivált rendeznek. A balkanbeat-et játszó francia Dj Tagada és az Egyesült Államokból érkező Eldad Tarmu mellett hazánkat a Boogie Mamma és a Fekete Teve képviseli. A belépés díjtalan!
Tovább >
Boogie Mamma: Mi adtuk az EU-nak a legjobb nőket
Már letölthető a Boogie Mamma honlapjáról az a szám, amelyik a hamarosan megjelenő Boogie Mamma-könyv kislemez-mellékletén lesz hallható. A felvételen Szalai-Burszán Vera (Masszív) is közreműködik, aki a "B-oldalas" dalban, a Telemarketingben is énekel. A nótát először május 5-én, az ingyenes könyvbemutató koncerten, az Erzsébet téri Gödörben hallhatja élőben a nagyérdemű, ahol a Malacka és a Tahó lesz a másik fellépő.
Linkek: Mi adtuk az EU-nak a legjobb nőket.mp3; Zenekar: Boogie Mamma
Z. D. a Humorfesztiválon
Közérdekű közlemény
A Boogie Mamma frontembere két koncert között bejutott a té... izé rádióba, egész pontosan a Magyar Rádió V. Humorfesztiválja III. elődöntőjébe. Hogy tovább jut-e, az nem kérdés, ugyanis most engedelmesen ráklikkelsz erre a linkre és a megnyíló ablakban a Rádiókabaré honlapjának jobb oldalán lévő Szavazás dobozban megbizonyosodsz róla, hogy a Zubreczki Dávid név mellett lévő rádiógomb aktív, majd a doboz alján lévő OK-ra klikkelve néhány másodperc várakozás után visszatérsz ide, és folytatod a böngészést.
; Zenekar: Boogie Mamma
Spots Klub
Végbéltől a kismellű nagymamáig...
A végbél is valaminek a kezdete. Például ennek a január 21-ei estének. Az Ezüstös Aranyér 2000-ben alakult, dob+basszus+gitár+ének felállásban játszanak punk-alter-ska nótákat. A diáksziget nem hivatalos oldalán 106 rajongóval bírnak, azért reméljük, hagynak helyet a többi punkszurkolónak is.
Folytassa...
Anyám!
Sokakat foglalkoztat a kérdés, miért van az, hogy a Boogie Mamma cédé tele van firkálva, mégis van egy tenyérnyi felület, ami üresen maradt: a korong hátulja. Vajon miért e rejtélyes folt?
Tovább >
Szigetelünk
Aki él és mozog, kint van/lesz a Szigeten, mert az neki jó. Mi meg kaptunk néhány ajánlót is hozzá, ezeket dobjuk ide gyorsan fel, aztán mi is eltűnünk kb. 2 hétre.
Tovább >
Hallgass Nénit!
Zenés-táncos termékbemutató a Gödörben
Május 27-én, az Erzsébet téri Gödörben mutatja be a Boogie Mamma zenekar "Apró keblek dicsérete" című albumát. A csapat hat év után rukkolt elő a "bemutatkozó" nagylemezzel, mely összesen tizennégy számot és egy szerfelett mulatságos füzetmellékletet tartalmaz. Az album két dala letölthető a zenekar honlapjáról. Az est vendégei lesznek még: a Malacka és a Tahó, a YUP és a Rizsa. A belépő mindössze 600 Ft (hogy több pénzetek maradjon megvenni az albumot).
; Zenekar: Boogie Mamma, Malacka és a TAhO, Rizsa, YUP; Buli: 2005-05-27 | Budapest
Kész a Boogie Mamma-album
Elkészült a Boogie Mamma zenekar "Apró keblek dicsérete" című albuma. A valamivel több mint negyven perces lemez tizennégy számot tartalmaz és tizenkét zenész (egykori és mai tag, vendég) közreműködik rajta.
Tovább >
A Boogie Mamma visszatért
2004 április 17-én a Vörös Yukban ünnepli újjáalakulását - s egyben ötödik születésnapját - a tavaly feloszlott Boogie Mamma zenekar.
Tovább >
Adatok
-
http://www.boogiemamma.hu
info@boogiemamma.hu