Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 27 
¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | The Idoru | Hírek
The Idoru (HU) Hírek
Stílus: -
Még nincs feltöltve fotó. Töltsd fel a zenekarod fotóját most >
2008. december 2., kedd, 08:18
Az IDORU mikuláscsomag helyett egy speciális hangulatú koncertet hoz a rajongóknak DECEMBER 6-án, szombaton. Aki esetleg volt a BUDAKESZI PINCEKLUBBAN az ISTEN HÁTA MÖGÖTT bulin, pontosan tudja, hogy néhanapján kellenek az  ...
2008. április 18., péntek, 14:58
Petrozavodsk. Áldjuk a szerencsénk, h minden gond nélkül átjutottunk a Seremetyevó-i reptér vámosain, pedig merch táskánk nagyon gyanúsan púposodott, tele pólókkal, pulóverekkel, cédékkel. Kilépve a váróba megpillantottuk kedvenc szervezőnket, Igort. Puszi-puszi,  ...
The Idoru cikkek a Hunderground Magazinban
Hagyományörző Halloween páré!
A fenti (lenti - a szerk.) zenekarok újabb Halloween őrületre készülnek október 31-én. A lassan hagyománnyá váló buli ezúttal a Merlinben kerül megrendezésre, ahol ismét fellép majd a The Idoru, ahogy korábban mindig, és ezúttal nem maradhat ki a „testvérzenekar” Blind Myself sem.
Tovább >
Good Charlotte (USA), The Idoru @ Budapest, Petőfi Csarnok
Ismét Budapestre látogat az amerikai pop/punk Good Charlotte! Marylandi Benji és Joel Madden 1996-ban alakította meg zenekarát, bár ekkor még egyikük sem játszott semmilyen hangszeren.
Tovább >
The Idoru, Embers, Shell Beach @ Budapest, Merlin
Március 8-án egy igazán exkluzív helyszínen tartja következő budapesti koncertjét a The Idoru. A közelmúltban a Misfits és az Ignite társaságában turnézott, s Japánt ismét megjárt csapat a Merlinben lép fel, olyan bandák társaságában, mint a metalcore-ban utazó szombathelyi csapat, az Embers, a fiatalos és energikus, rock/screamo/emo vonalon mozgó Shell Beach, a modern metalt toló Solution és a vadiúj albummal rendelkező, a Mind The Gap-ből újjászületett, változatos, rock/metal/hardcore zenét játszó My Small Community.
Tovább >
Év végi buli és fotókiállítás BPRNR módra
Nagyszabású bulival készül a Budapestrocknroll, ahol a koncertek mellett egy plakát- és fotókiálítást is megnézhet az, aki ott lesz a Petőfi Csanokban. A fotókiállítás főszereplője nem más, mint a BPRNR bulikra lelátogató közönség, így valószínűleg sokan felfedeznek majd ismerős arcokat a fotókon. Az este folyamán a Superbutt, a Blind Myself és a Bridge To Solace mellett az Isten Háta Mögött is fellép, ami mostanában igazi kuriózumnak számít, ugyanis a zenekar egyrésze jelenleg külföldön él.
Tovább >
Változás a dec. 28-i BPRNR koncerten!
A december 28-án a Petőfi Csarnokban megrendezésre kerülő BPRNR Allstar Koncerten sajnos betegség miatt a Bridge to Solace nem fog játszani. Helyettük a The Idoru ugrik be.
; Zenekar: Blind Myself, Isten Háta Mögött, Superbutt, The Idoru, The Last Charge, Turn of Mind; Buli: 2007-12-28 | Budapest
Hardcore Halloween a Kultiplexben
A nyári fesztiválok sikeres koncertjei után az Idoru csapata még jobban rákapcsolt. Európa turné a Misfitsel; épphogy kiszálltak a nightlinerből már útban voltak Japánba, ahol az Ignite társaságában mutatták meg magukat, majd pedig hazafelé még egy kis moszkvai kaland is belefért a Walls of Jericho társaságában.
Tovább >
The Idoru @ Süss Fel Nap
A szeptemberi és októberi pörgés után az Idoru legénysége kicsit visszavonult, ami persze nem azt jelenti, hogy teljes mértékben mellőznünk kell őket. Egy-két buli azért csak-csak becsúszik, így még ebben az évben elcsíphetitek a bandát a Süss Fel Napban.
Tovább >
The Idoru: új kislemez
Hopeless Illusions címmel megjelent a The Idoru új kislemeze, amit a szlovák Deathbutcher Records adott ki. A lemezt már meg lehet majd venni a zenekar február 4-i - természetesen - lemezbemutató koncertjén, méghozzá a Kultiplexben. Videoklipp is készült, mégpedig a Lack Of Credibility c. számra, letölteni szigorúan kötelező!
Linkek: Lack Of Credibility - húzd le a videót, Deathbutcher Records; Zenekar: The Idoru; Buli: 2006-02-04 | Budapest
Tues-Die - október 4.
2005. október 4-én a Bprnr által szervezett Tues-Die koncertsorozat keretében lép fel a Blind Myself-el közös Európa turnéról hazaérkező The Idoru, ízelítőt adva a nagyérdeműnek Hopeless Illusions címmel hamarosan megjelenő 5 számos EP-jükből is, amelyet az osztrák Burning Season Records valamint a japán Alliance Trax fog gondozni.
Tovább >
Boysetsfire, Amen a hajón
Kevés modern hardcore banda ötvözte oly sikeresen a mélyen gyökerező politikai tudatosságot a szenvedéllyel teli zenéléssel mint a Delaware-i BOYSETSFIRE. Több mint tíz éves pályafutásuk során végiglépcsőzték a különböző szinteket, egy kis független kiadótól kezdve, majd később a Victoryn át egészen a Wind-Up Records (Sony) nagykiadóig sikerült eljutniuk.
Tovább >
Adatok
-
http://www.theidoru.com
theidoruband@gmail.com