Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 29 
¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Reflected | Hírek
Reflected (HU) Hírek
Stílus: -
Reflected cikkek a Hunderground Magazinban
DeeCracks (A), Bankrupt, Reflected @ Budapest, Kuplung
Három srác, három akkord, tornacipő, szakadt farmer, bőrdzseki. Címszavakban így fest az osztrák DeeCracks, akik le sem tagadhatnák, hogy a Ramones hatására fogtak gitárt a kezükbe. Ha mindez ismerősen hangzik, nem véletlen: a tavaly nálunk járt, és a húzósabb Ramones-vonalat képviselő The Cretins utódzenekaráról van szó. A tagcserék és az egy hasonló nevű német zenekar ügyvédeinek hatására történt névváltoztatás óta a műfaj olyan ismertebb képviselőivel léptek már fel, mint az amerikai The Copyrights és Texas Terri, vagy az angol Zatopeks. Most a HungaroConnections rendezvénysorozat keretében érkeznek hozzánk.
Tovább >
FreshFabrik időutazás: a ’98-as változat
Talán nem túlzás azt állítani, hogy a 90-es évek egyik legjelentősebb hazai modern metal albuma a FreshFabrik Nerve-je volt. A lemez megjelenésével nagyjából egyidőben elindult valami a magyar undergroundban, és valószínűleg sokan gondolnak vissza jó érzéssel ezekre az évekre.
Tovább >
NOFX (USA) @ Pecsa
Szeptember 12-én egy igazi legendát lát vendégül a BPRNR Booking, a kaliforniai skate punk színtér egyik legnagyobb neve a NOFX lép fel a Petőfi Csarnokban. Az immár 24 éves múltra visszatekintő zenekart nem nagyon kell bemutatni még akkor sem, ha ez lesz első fellépésük hazánkban. A humoros, politikai töltetű szövegekkel felvértezett zenekar fellépése az év egyik legnagyobb bulijának ígérkezik.
Tovább >
Oxygene (FR), Reflected @ After Music Club
Egy húzós punk estének nézünk elébe május 29-én kedden. Az After Music Club-ban lép fel a hazai punk-rock szcéna meghatározó bandái, a Reflected, a Szükségállapot és a Nikson zenekar. Az est pikantériája, hogy hazánkba látogat az angliai turnéját éppen befejező, francia Oxygene zenekar. A pesti dátumot megelőzően, másik 3 vidéki városban mutatták be, hogy lemezszerződés nélkül, és más országokban hasonló zenét játszó bandákkal karöltve is meg lehet hódítani a világot.
Tovább >
To beat or not to beat: Reflected, Jacked @ Kultiplex
A salgótarjáni Reflected zenekar az ország egyik legjobb pop punk együttese, a Beach Boys-tól a Green Day-ig bezárólag sok zenekar volt rájuk jótékony hatással. A székesfehérvári Jacked életében is fontos szerepet játszik a punk rock, de Kalifornia helyett Nagy Britannia a meghatározó.
Tovább >
Megjelent a Reflected új albuma
Június 16-án jelenik meg a Reflected zenekar In the Line című debütáló albuma CD-n. Két szerzői kiadásban kiadott EP-t követően ez az első nagylemeze a 2003-ban alakult, salgótarjáni és budapesti tagokból álló zenekarnak.
Tovább >
Adatok
-
http://www.reflected.hu/
reflected@vipmail.hu