Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 15 
¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Yellow Spots | Hírek
Yellow Spots (HU) Hírek
Stílus: Psychobilly, Punk, Jazz rock
Yellow Spots cikkek a Hunderground Magazinban
II. Dead Cat Night
A tavalyi emlékezetes Dead Cat Night után itt jön a folytatás. A nemzetközi színtérről nem kisebb név érkezik hozzánk 2008. április 11-én (pénteken), mint az amerikai psychobilly/horror punk mutáns, a REZUREX.
Tovább >
Yellow Spots: Ötfogásos vacsora a belezősökkel
(Szerzői EP 2006)
Van ugye ez a sárga pöttyös csapat, amiről már a legtöbben hallottak, még akkor is, ha nem forognak ilyen zenei körökben, és ha fogalmuk sincs arról, hogy mi is ez tulajdonképpen. Nekem se nagyon volt. Illetve, ami volt, az is részben tévesnek bizonyult. Úgy tudtam, hogy rakabili alapú muzsika van fűszerezve horrorisztikus, gyomorforgató szövegekkel és ehhez, groteszk módon, némi humorral.
Tovább >
Hell-o-ween
4 éves a Yellow Spots...
Ha október vége, akkor halloween-party az óbudai RedHell-ben,
közismertebb nevén a Vörös Yukban! 27-én elszabadul a kulturális
pokol, s a klub bejárata torz lényeket szippant magába...
Tovább >
Washington Dead Cats, Komety és a többiek
Monstre szörny rakkendroll feszt.
Április 29-én vasárnap az óbudai Blue Hell (volt Kék Yuk) különleges csokorral várja az extrém rock’n roll kedvelőit.
folytasd...
3. Red Hell-Oween/Spots Birthday
Belezős halloween party
Október 31. Kedd. ?Micsoda??? Kedd?! Hát ki a jó fene megy el kedden bulizni?? ? kérdezheti Ön, ha nem nézi meg alaposan a naptárat. Bizony, bizony, másnap munkaszüneti nap, nem kell a gyárba menni!
gyerünk vazze!
Terminal Blue (UK) ¤ Csók és Könny ¤ Yellow Spots a Süsiben!
Óriási zenei élmény!
Július 18-án a sok nemzetiségű Terminal Blue látogat ismét Budapestre, hogy egy látványos színház keretében óriási zenei élményt nyújtson Core, Reggae, Ska, Funk, Punk és Rock elektronikus elegyével. Elöttük lép fel a több mint egy év kihagyás után újra színpadra álló Csók és Könny és a magyar kultúrörökség "belezős rakkendroll" része, a Yellow Spots.
tovább...
Vérszívó jodlerek
Ismét Spots Klub
Ismét kellemes péntekesti elfoglaltságot kínál a Spots Klub, kicsiknek és nagyoknak. A zenekarok felváltva beleznek és ölnek, jódliznak, vagy zúznak. Már látom lelki szemeim előtt, hogy lökdösi egymást az élőhalott jampi és egy bőrnadrágos bajor.
Nézzük!
Spots Klub
Belezősök, gyerekszinti, mítoszok, Iggy Pop...
Április 7-én, pénteken ismét Spots Klub. Az estet most a házigazda, azaz a
Yellow Spots - belezős rakkendroll együttes nyitja...
folytasd...
A halott macskák Magyarországon!
Washington Dead Cats, 5 koncert!
A Washington Dead Cats a francia rock'n'roll forradalom a Bastille falának árnyékában. Egy átkozottul jó ok a bulizásra!
Folytassa...
Spots Klub
Végbéltől a kismellű nagymamáig...
A végbél is valaminek a kezdete. Például ennek a január 21-ei estének. Az Ezüstös Aranyér 2000-ben alakult, dob+basszus+gitár+ének felállásban játszanak punk-alter-ska nótákat. A diáksziget nem hivatalos oldalán 106 rajongóval bírnak, azért reméljük, hagynak helyet a többi punkszurkolónak is.
Folytassa...
Véres Maszk Vacsora
Avagy a véres karácsonyi bevásárlás...
Szombaton a Vörös Yuk extrém táncos/horror zenei finomságokkal lepi meg az odalátogatókat. Ska, surf, belezős rakkendroll, minden lesz!
Tovább >
II. Psycho Nightmare
Október 27-én, csütörtökön a psychobilly műfaj újabb neves képviselője látogat el Budapestre, mégpedig az extrém színpadi show-iról elhíresült, legendás ír KLINGONZ. Visszautazás egy paradox-szal az időn át az 1988-as évbe...
Tovább >
Ska-rock’n’roll a Betonban
Október 22-én új helyen jelentkezik Prof.Schlek Ska Jamboree sorozata. A helyszín immáron az Almássy tér és a Dohány utca sarkán található, megújult Ex-Mű-Hely, új nevén Beton Klub, amely friss külsővel, remek hangtechnikával folytatja működését.
Tovább >
"Így pánkerkedünk mi"
Ínyenc ándergrándereknek jól fűszerezett disznótorost tálal szeptember 23-án, azaz pénteken a gödöllői Trafo Klub. Aki nem olyan suttyerák, hogy a pontos 7 órási kezdéskor a hévmegállóban lejmol, mint egy paraszt, bemelegítésként megtekintheti a Rovátkolt Barom royalista rohamosztagának műsorát, kik stílusos anti-slágereik díszítőelemeként a harsonát vetik be.
Tovább >
Szigetelünk
Aki él és mozog, kint van/lesz a Szigeten, mert az neki jó. Mi meg kaptunk néhány ajánlót is hozzá, ezeket dobjuk ide gyorsan fel, aztán mi is eltűnünk kb. 2 hétre.
Tovább >
Belezős Balladák
Megjelent a magyar belezős rakkendroll 7-es fogat, a Yellow Spots
első, 13 számos demó cd-je, a "Belezős Balladák". A zenekar stílusilag swing, psychobilly, idétlenség és horror mezsgyéjén lavírozik. Megrendelhető a zenekartagoknál, illetve honlapjukon www.yellowspots.hu Ára 1200Ft + postaköltség.
; Zenekar: Yellow Spots
A Boogie Mamma visszatért
2004 április 17-én a Vörös Yukban ünnepli újjáalakulását - s egyben ötödik születésnapját - a tavaly feloszlott Boogie Mamma zenekar.
Tovább >
Adatok
Psychobilly, Punk, Jazz rock
http://www.yellowspots.hu
belez@yellowspots.hu