Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 13 
¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | My Small Community | Hírek
My Small Community (HU) Hírek
Stílus: Rock, Metal, Surf rock
2009. január 30., péntek, 11:44
Koncertfotókat találtok rendszeresen a www.whitepony.hu és a www.mysmallcommunity.freeblog.hu címeken. Nézegessétek őket! :)
My Small Community cikkek a Hunderground Magazinban
Liberal Youth, One Reason To Kiss, My Small Community @ Budapest, Ráday Klub
Újabb „dömpingölős” estnek örülhetünk október harmadikán, ugyanis a hamarosan működésbe lépő Rádayban három olyan hazai csapat lép majd fel, akiknek zenéjében komoly szerepet kap a fent említett zenei irányzat. Persze, hardcore és hardcore között is van némi különbség, elég csak ezt a három zenekart meghallgatni.
Tovább >
Good Charlotte (USA), The Idoru @ Budapest, Petőfi Csarnok
Ismét Budapestre látogat az amerikai pop/punk Good Charlotte! Marylandi Benji és Joel Madden 1996-ban alakította meg zenekarát, bár ekkor még egyikük sem játszott semmilyen hangszeren.
Tovább >
The Idoru, Embers, Shell Beach @ Budapest, Merlin
Március 8-án egy igazán exkluzív helyszínen tartja következő budapesti koncertjét a The Idoru. A közelmúltban a Misfits és az Ignite társaságában turnézott, s Japánt ismét megjárt csapat a Merlinben lép fel, olyan bandák társaságában, mint a metalcore-ban utazó szombathelyi csapat, az Embers, a fiatalos és energikus, rock/screamo/emo vonalon mozgó Shell Beach, a modern metalt toló Solution és a vadiúj albummal rendelkező, a Mind The Gap-ből újjászületett, változatos, rock/metal/hardcore zenét játszó My Small Community.
Tovább >
The Shadows Booking fesztivál @ Győr, V2
December közepén kerül megrendezésre az első The Shadows Booking Fesztivál. A helyszín a már megszokott V2 állóhajó, a program, pedig a következő lesz 2 napon keresztül: Az első nap két főbandája a Subscribe által létrehozott Guilty Parties (Rage Against The Machine Tribute banda), a másik, pedig nem más, mint a nemrégiben vadiúj lemezzel jelentkező Subscribe!
Tovább >
My Small lemezmegmutató
A Mind The Gap zenekarról lassan másfél éve nem lehet hallani. Ennek az-az oka, hogy a zenekar szépen, csendben feloszlott. De igazából csak egy énekes és névváltásról volt szó. A tagok nem pazarolták idejüket, megtalálták új énekesüket, és My Small Community néven mostanra elkészítették első közös nagylemezüket is...
Tovább >
Fish! szülinap!
Idén nyolc éves a Fish!, születésnapjukat pedig hol máshol ünnepelnék, ha nem a jó öreg Süss falai közt, ott, ahol legtöbbször játszottak a fővárosban. Kicsit szomorú apropóként a klub záróbulijainak egyike lesz a mostani koncert, de semmi sírás, hiszen a Fish! nem erről szól, sokkal inkább a felhőtlen (Süss Fel Nap, ugye) bulizásról.
Tovább >
Hardcore Sao-Paoloból
Budapesten a Questions
Az estét két sokak által jól ismert zenekar fogja kezdeni. A "paraszt",
tuskó hc-ban szerintem igen csak toppon lévő The Last Charge, ami
ugyan fiatal srácokból áll, de nagyon odacsapnak élőben...
mosh
Adatok
Rock, Metal, Surf rock
http://www.myspace.com/mysmallcommunity
mysmallcommunity@citromail.hu