Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 17 
¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Saint Petrol | Hírek
Saint Petrol (HU) Hírek
Stílus: -
Még nincs feltöltve fotó. Töltsd fel a zenekarod fotóját most >
Saint Petrol cikkek a Hunderground Magazinban
Stoner/Grunge Minifeszt
2008 április 12., 20 óra, Budapest, Rocktogon
Ismét tanyasi mulatóvá változik a Rocktogon koncertterme, hiszen négy ösztövér rock’n’roll brigád sújt le a gyanútlan, vagy éppen direkt odalátogatókra. Első körben a Seattle-Budapest tengely erősödik, merthogy az estet a Soundshine nyitja (itt dalol a Black-Out énekese, Csordás Robi) grunge közeli, bár néhol egészen metalos muzsikájával, majd a nemrég első lemezével jelentkező, de nem tegnap alakult Flop mutatja be mélyen járó, színtiszta grunge anyagát.
Tovább >
Saint Petrol lemezbemutató a w2-ben
A februárban megjelent Saint Petrol: Greatest Tits debüt album. Éljen! A megjelenés buliját (nem lemezbemutató) tartjuk most hétvégén, szombaton a belvárosi W2-ben. A lemez dalai melett az első kislemez (Not Music Just Rock) két szerzeménye, valamint már egy új szösszenet is müsorra kerül. Nincs nagy mutatvány, sima stoner sludge metal, de ezt már mindenki tudja. Nemde?
Tovább >
Trágyaszagú riffek a Rocktogonban
A csöcs- és sörimádó Saint Petrol lemezmegjelenés előtt csap le a Rocktogonban. Ha valaki nem tudja, mi van, kamillázza a www.myspace.com/saintpetrol oldalon található ízelítőt a lemezről, trágyaszagú riffek, váratlan érzelmek de azért csak a rock. Partner az ennél cizelláltabb Ozone Mama, akik a hetvenes évekből táplálkoznak, de a grunge is nyomott hagyott a csávók lelkivilágán.
Tovább >
Akiket a mocsár füstje megcsapott
Doom-Stoner málházás Magyarországon
Mint újra és újra tapasztalhatjuk, a zenei műfajok népszerűségüket illetően hullámvasúthoz, vagy még inkább mérleghintához hasonlíthatók: egyszer fenn, másszor lenn. Pár éve kezdődött például a metalcore feltűnő térhódítása, ami ma már talán lecsengőben van, vagy mondhatnánk az emót, ami ugyan már rég nem az, aminek indult, de néhány borzalmas popcsapatnak köszönhetően – a nevüket nem írom le, annyira visszataszítóak, úgyis mindenki tudja, kikre gondolok – reflektorfénybe került. Úgy tűnik aztán, hogy metal vonalon föltámadóban van a thrash, és még sorolhatnánk a példákat, de a cél nem ez, hanem konkrétan egy műfaj ’hírbe hozása’. Persze ez az ’egy műfaj’ is összetett és szerteágazó azért, szóval nem is olyan egyszerű a történet. ( 1)
Tovább >
Greatest Tits!
Elkészült a Saint Petrol - a kiváló - Greatest Tits! címre hallgató debütáló lemeze, de mondja inkább Bedő: "Az albumról az első dal, amit megmutatunk nektek a lemez talán legdühösebb dala a The Phoenix has Landed. Aki nem halott még a zenekarról, de szereti a betonvastag rockzenét, a mocskos rockandroll-t és az igazi stoner muzsikát az nem fog csalódni. A dal teljes egészében meghallgatható a zenekar myspace oldalán. Várjuk az észrevételek, hozzászólásokat. A lemez kiadója még ismeretlen, de vannak ötleteink, de ez mellékes, ebben az évben meg fog jelenni és kész."
; Zenekar: Saint Petrol
Sziget 15, 1. nap, észak-északkelet
Idén immár a tizenötödik Sziget fesztiválra kerül sor Óbudán, a Hajógyári-szigeten; a ’93-ban indult sorozat időközben Európa egyik legjelentősebb éves kulturális eseményévé nőtte ki magát. Ezzel együtt soha nem vonzott túlzottan, mégpedig leginkább azért, mert soha nem hívtak olyan előadót, aki igazán érdekelt volna. Illetve ez így nem igaz, csakhogy aki érdekelt volna, azt többnyire meg tudtam nézni máshol, máskor is. Idén viszont az átlagnál izgatottabban vártam az eseményt, mivel pár hónapja újra felfedeztem magamnak nyolcadikas általános iskolás korom egyik kedvencét, a Nitzer Ebbet, egyikét azon kevés előadónak, amiket ma is meg bírok hallgatni az akkori kedvencek közül. Nem kicsit szánalmas, hogy a programfüzet szerint német előadóról beszélünk, hiszen náluk britebbet keresve sem lehet találni a Sziget idei fellépői közül (legalább a Napalm Death-t sikerült eltalálni, ha már a britek szóba kerültek).
Tovább >
Brant Björk visszatér - desert rock a Kultiplexben a Kyuss dobosával
Brant Björk és a tesók július 27-én ismét útba ejtik a sivatagi melegben tikkadó magyar fővárost: tavaly júniusi teltházas exkluzív koncertjük után ezúttal a Kultiplexben áll majd színpadra a Kyuss egykori dobosának, s egyben a Palm Desert színtér legnagyobb egyéniségének számító zenész.
Tovább >
Tues-Die 0206
A jobb híján stonernek hívott színtér két brigádja lakja be a Süss Fel Nap színpadát február 6-án, kedden. Kérem szépen: torzuló gitárok, grimaszolás, bömbölés.
Tovább >
Adatok
-
http://saintpetrol.com
info@saintpetrol.com