Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 02 
¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Hatóságilag Tilos | Hírek
Hatóságilag Tilos (HU) Hírek
Stílus: -
Még nincs feltöltve fotó. Töltsd fel a zenekarod fotóját most >
Hatóságilag Tilos cikkek a Hunderground Magazinban
Hatóságliag Tilos! @ A38
Most be is bizonyosodott, hogy a Hatóságliag Tilos 2 év után ismét aktív! A júniusi kultis koncert után, amit amolyan bemelegítésnek szántak a srácok, itt az első nagy megmozdulás. Ennek nem is akármilyen apropója van: a csapat ezen az estén ünnepli 11. születésnapját!
Tovább >
Hatóságilag Tilos @ Kultiplex
Mortal-Szombat
A Hatóságilag Tilos két év szünet után újra működik. A banda jelenleg új lemezén munkálkodik, de nem kell aggódni, azért egy-két fesztiválon, többek között a Szigeten is, el lehet csípni őket. A legnagyobb durranás azonban mégiscsak a „kultiplexes“ buli lesz, hiszen a srácok itt ünneplik majd a nagy visszatérést. Mindenképpen érdemes őket lecsekkolni, akár nosztalgia, akár pedig egy laza bulizós este céljából.
Tovább >
Filmek
Megjelent a Hatóságilag Tilos új albuma Filmek címmel. Az albumon 12 szám van, a lemezbemutató koncert május 30-án lesz a Vörös Lyukban. Amíg nem veszed meg a lemezt, addig letölthetsz 4 számot ízelítőnek a honlapjukról.
Linkek: HT; Zenekar: Hatóságilag Tilos
Itt a piros, itt a kék
A Vörös Lyuk és a pénteken nyíló (a mágnes másik végének színében utazó) Kék Lyuk jövő heti programjában van sok érdekes, nézzétek át. A K. Ly. nyitóbulin pl. "sak és kizárólag női vagy női énekes metal bandák tűnnek fel egymást váltva a kis- és nagyteremben", mindösszesen heten. Tehát mit válaszolunk ezután a "Piros vagy Kék?" kérdésre: "Mindegy, csak Lyuk legyen!"
Tovább >
Öregszünk bakker
Idén 10 éves a Barackca (mostanában minden zenekar 10 éves). Nagy virtuális torta nekik így hirtelen, aki pedig személyesen akarja köszönteni az ünnepelteket, azok megtehetik 23-án Győrben, 24-én Gödöllőn, 25-én meg Békéscsabán. A három napos szülinapi partiba még besegít a Hatóságilag Tilos!!! és a the Snobs is. Aki meg szégyenszemre nem járatja a nemArt hírlevelét, annak itt a zenekar története (onnan másoltuk ide)
Tovább >
Jönnek az ünnepek
Aki még nem itta el teljesen az emlékezőtehetségét (nekem még rémlik valami bejgli, meg fenyőfa(?)) az tudja, hogy a karácsony az egyik legnagyobb punk ünnep, és hogy a Jézust igazából Péternek hívják, aki mindíg elhozza nekünk az ünnepi műsort. Csináltunk is vele egy villáminterjút, mert egy tisztességes koncertajánlót egyszerűen képtelenek vagyunk összehozni.
Tovább >
Kitiltva
"2003. szeptember 19-én a budapesti Rocktogonban [H] játszott a Criticala Radicala [Ro], tHEsNOBS [H] és a Czolgosz [USA]. Az autonóm est közönségével a tulajdonos nem volt megelégedve és úgy döntött, hogy a már leszervezett bulikat visszamondja. Így elmarad az október 3-ra szervezett Wärters Schlechte [D], Hatóságilag Tilos [H], Iszonyat [H] koncert és a január elsejei két francia banda bemutatkozása is. A klub web lapján az alábbi szöveg olvasható: "A ROCK ÉLT, A ROCK ÉL, A ROCK ÉLNI FOG, MERT A ROCK ÖRÖK" Úgy tűnik, hogy a punk ismét a kirekesztés sorsára jutott egy "rock" klubból." - olvasható a nemArt hírlevelében.
Linkek: nemArt; Zenekar: Hatóságilag Tilos, Iszonyat, The Snobs
Taraj Nyár-Ősz
Megjelent a Magyar Taraj 9. száma. Megrendelhető Sarkadi Balázstól, az ár gondolom a szokásos. A tartalomból: The Apers, Fat Mike, Bouncing Souls, Hatóságilag Tilos!, Fürgerókalábak, Dickies, Youth Brigade, Rancid, Vandals, Groovie Ghoulies, Fab D, Hippikiller, US Bombs, Real McKenzies, Tigris, Swingin’ Utters, Death By Stereo. Szóval van mit olvasni.
Linkek: Magyar Taraj; Zenekar: Fürgerókalábak, Hatóságilag Tilos
Adatok
-
http://ht.punkportal.hu
seggcheap@freemail.hu