Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 02 
¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Watch My Dying | Hírek
Watch My Dying (HU) Hírek
Stílus: Metal, Comedy rock, Wizard rock
2009. március 10., kedd, 10:10
A Moebius címre hallgató harmadik WMD albumnak ugyan még nincsen pontos megjelenési dátuma, de az már biztos, hogy több vendég is szerepelni fog a lemezen. Többek között Oláh Zsolti a Remorse-ból,  ...
Watch My Dying cikkek a Hunderground Magazinban
The Ocean (D), Watch My Dying, Solar Scream @ Fonó Budai Zeneház
A magát "ambient soundtrack doomrock"-ként aposztrofáló, berlini The Ocean Collective 2007-ben megalkotta az év legmonumentálisabb és legigényesebben kivitelezett albumát, a Precambrian-t. A csapat már a második turnékört bonyolítja ezzel a lemezzel, s május 11-én, végre hozzánk is ellátogatnak.
Tovább >
Megvannak a jelöltek: HangSúly – Hungarian Metal Awards 2007
Ez már a harmadik alkalom, hogy az internetes rock/metal magazinok szerkesztőségei az év elején a HangSúly - Hungarian Metal Awards keretében megszavazzák az előző év magyar albumai közül a legkiemelkedőbb produkciókat. Az eddigi voksolásokhoz képest idén kicsit szigorítottunk a játékszabályokon, elkerülendő a végtelen jelöltlistákat, hogy annak is rangot adjunk, ha egy nagylemez és előadó jelöltként szerepel valamely kategóriában.
Tovább >
V. Stagediving Fesztivál
Mindig öröm látni, ha elindul valami jó dolog, és folyamatosan működik. A Stagediving Fesztivál egy ilyen történetnek tűnik. 2005 novemberében került megrendezésre először a Kultiplexben, és azóta változó helyszíneken, de azonos minőségű tartalommal zakatol tovább a feszt. Idén először – 2008. február 1-én - az A38 Hajót próbálja megcsáklyázni a Stagediving.
Tovább >
Leukémia Fesztivál a Kultiplexben is
Október 13-án, szombat este, a Kultiplexben a "Segélykoncert a Leukémáis betegekért" fesztiválhoz 5 különböző stílusú zenekar fog csatlakozni. Az estét a Last Hope bolgár hardcore zenekar nyitja: ők Sofiában elég nagy respektnek örvendenek...
Tovább >
Akciós MESHUGGAH a Kultiplexben
2007. július 11., Budapest, Kultiplex
Sajnos mikor bő két éve a hajón tette tiszteletét a matek-metál legenda, nem sikerült eljutnom a bulira. Pár napja azzal kezdtem vigasztalni magam, hogy majd ősszel Bécsben egy másik elmebeteg brigáddal, a The Dillinger Escape Plannel együtt élvezhetem a svéd tanárok produkcióját. 10-én, kedden éjjel, holtfáradtan hazaérve csupán egy üzenetet akartam küldeni a Myspace-en, erre mit látok a bulletinen: a Bridge To Solace értesíti myspace-es barátait, hogy másnap Meshuggah a Kultiban.
Tovább >
Meshuggah (SWE) @ Kultiplex
LAST MINUTE KONCERT!!!
Bár sokan most azt gondolják, hogy egy nagyon rossz ízű tréfa áldozatai, azt kell mondjuk, hogy bármennyire is hihetetlen, de igaz a hír: 2007. Július 11-én, szerdán a modern metalkorszak egyik legjelentősebb zenekara, a svéd MESHUGGAH veszi birtokba a Kultiplex színpadát, prágai és szerb koncertjük közötti szabadnapjukon, amelyet Budapesten szándékoztak tölteni.
A koncert vendége a WATCH MY DYING, megjelenés kötelező!
Tovább >
IV. Stagediving fesztivál
A 4. Stagediving Fesztiválra, tartva a hagyományokat, újra Budapesten, a Kék/Vörös Yukban kerül sor. Az év elején elindult Powerground Management kapcsán több jó banda is bekerült a képbe, úgyhogy a dark metalos neverLAND, a punk ’o metal Szakadék és a punkos Tirpunk egyértelműen ennek a dolognak köszönhető. A solymári lakótelep metal banda, az MWS a WMD turné és a D-Days kapcsán került elő, úgyhogy nekik jutalomfalat a Stagediving.
Tovább >
Watch My Dying, Nefogazz! @ Süss Fel Nap
Tues-Die 060306
Mondhatni már hagyománnyá vált koncertet ad a Watch My Dying a budapesti Süss Fel Napban március 6-án, hiszen 2005 óta mindig februárban játszik a WMD valamelyik haver banda társaságában. Először a Wackorral léptek fel, majd 2006-ban a Septic-el és az Isten Háta Mögöttel, idén pedig az Aebsence és a Nefogazz! társaságában.
Tovább >
December 28 - Superbutt, Bridge To Solace, S-Core (F), Watch My Dying, Chief Rebel Angel @ A38 Állóhajó
A két ünnep között ismét nagyszabású rendezvény lesz a Superbutt főszereplésével. A csapat remekbe szabott utolsó lemeze a Black Soup talán mindenkinél beért már, most már nem csak a ?Pioneer-t? követelhetjük a koncerteken, hanem a ?Better Machine? is hatalmas közönségkedvencé vált.
Tovább >
I. WMD-Days
2006. július 21-22.
A Watch My Dying bőgőse, Eszenyi Imre szeretné megosztani a világgal a következő rendkívül fontos információ halmazt: "10 ...000 év várakozás után végre megvan a válasz a nagy kérdésre, az egyetlen valódi kérdésre! A válasz pedig nem más, mint: 2006. 07. 21-22!"
Tovább >
II. Stagediving Nemzetközi Metal Fesztivál
A (h)underground hangja még egyszer!
Május 6-án másodszorra kerül megrendezésre a Stagediving Fesztivál. A sikeres tavaly novemberi buli után, idén más helyszínen és nemzetközi fellépőkkel kerül sor a fesztiválra. Az egybenyitott Blue Hell és Vörös Yuk összesen 15 bandának ad majd helyet, amelyek 19 órától játszanak két színpadon.
tovább
Májusi aprítás a Kék Lyukban
A Watch My Dying javában készül az októberben megjelenő második nagylemezére. Bori Sándor, alias Satandor számolt be a csapat körüli fejleményekről: "Terveinknek megfelelően zeneírással és próbával telnek a napjaink mostanában. Meg is lett az eredménye, az album 90%-ban összeállt, a stúdiómunkálatok júniusban kezdődnek. Lesznek akusztikus, kísérletező témák éppúgy, mint a tőlünk megszokott zúzások."
Tovább >
Himsa (USA), 3 Inches Of Blood (CAN) @ Kultiplex
Több, mint 2 éve már, hogy legutóbb hazánkban járt a tengerentúli metalcore színtér titkos fegyvere a seattle-i Himsa. Új lemezük már kanyarban van, ennek örömére, decemberben átugranak gyorsan egy európai körre.
Tovább >
ABC-A38: Magyar rendszám - nyugati kocsi
Nagyszerű program részesei lehettek mindazok, akik jelen voltak az A38- on megrendezésre került ABC Tehetségkutató magyarországi fordulóján.
Tovább >
Stagediving Fesztivál – a (h)underground hangja!
November 12-én a Kultiplex egy különleges koncertnek ad helyet. A Stagediving Fesztiválon olyan együttesek fognak fellépi, akik szinte sosem (vagy csak igen ritkán) tudnak kitörni a kis klubokból és füstös kocsmákból.
Tovább >
Adatok
Metal, Comedy rock, Wizard rock
http://www.watchmydying.com
powerground@gmail.com