Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 28 
¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Subscribe | Hírek
Subscribe (HU) Hírek
Stílus: -
2015. február 3., kedd, 19:13
Nagyon nehéz döntést kellett meghoznunk: 15 év folyamatos zenélés után úgy döntöttünk, hogy a kezdetek óta változatlan felállású Subscribe a nyár végén határozatlan időre felfüggeszti működését. Egyelőre annyit tudunk, hogy mindannyian  ...
2008. december 15., hétfő, 18:11
Jelenleg teljes gőzerővel készülünk a gödöllői Trafós koncertünkre, ami az idei utolsó fellépésünk lesz. Kiváló hangulatra lehet számítani, ugyanis kedves barátaink, a Velvet Stab, a Shell Beach és a The Idoru  ...
2008. szeptember 20., szombat, 13:29
A Subscribe zenekar ismételten feltűnik az A38 állóhajó gyomrában. A zenekar saját bevallása szerint is mindig különös tekintettel készül erre a bulira, hiszen az ország talán legjobb hangzásával és hangulatával, valamint  ...
2008. szeptember 6., szombat, 10:27
Kedves Subidubisták, nagyjából elkészült az őszi téli Subscribe turné. Úgyhogy tessék szemezgetni a koncertek közül. További információt a koncertekről, jegyárakról, vendégeinkről és a kezdésről megtalálhattok a honlapjainkon. Természetesen még nem végleges, ha bármi  ...
2008. július 8., kedd, 11:25
Kedves Subscribe rajongók, Új videoklipet forgatunk a The Devil Take The Hindmost című dalunkra. A videoklip egy koncert atmoszféráját fogja visszaadni, és közönség szerepre várunk jelentkezőket. A klipforgatás július 16-án lesz, délelőtt 10 órától kb  ...
2008. március 6., csütörtök, 07:52
A januári HammerWorld magazin köznségszavazása alapján, a Tankcsapda, Ossian után a Subscribe a 3. kedvenc zenekar Magyarországon! Köszönjük szépen! A Hangsúly Hungarian Metal Awards-on, a Stuck Progress To Moon című lemezünk nyerte el a Legjobb  ...
Subscribe cikkek a Hunderground Magazinban
Három év után itt a Subscribe új lemeze!
Három év után március 3-án új nagylemezzel jelentkezik a Subscribe. A különböző stíluselemeket mesterien ötvöző zenekar This Moment Will Soon Be Gone című albumát előrendelők ajándékokat kapnak, a támogatókat pedig exkluzív meglepetések is várják a VIP rajongói klubban.
Tovább >
Fezen Majális 2008
Egyedülálló vállalkozásra szánta el magát a Fezen Klub szervezősége május három napjában. Ebben az időszakban a nemzetközi és a magyar élvonal több bandája is helyet fog kapni a Fezen színpadán.
Tovább >
Megvannak a jelöltek: HangSúly – Hungarian Metal Awards 2007
Ez már a harmadik alkalom, hogy az internetes rock/metal magazinok szerkesztőségei az év elején a HangSúly - Hungarian Metal Awards keretében megszavazzák az előző év magyar albumai közül a legkiemelkedőbb produkciókat. Az eddigi voksolásokhoz képest idén kicsit szigorítottunk a játékszabályokon, elkerülendő a végtelen jelöltlistákat, hogy annak is rangot adjunk, ha egy nagylemez és előadó jelöltként szerepel valamely kategóriában.
Tovább >
A Subscribe pörög
Koncertek, videó, TV-felvétel, díjátadó
Időrendi sorrendben: január 18. A38, megint komoly megmozdulásra lehet számítani. Aztán a netes premier után az MTV is bemutatja az új klippet, január 20-án. 23-án meg a másik M-es tévében játszanak élőben a Fonogram díj átadóján.
Tovább >
Subscribe lemezbemutató 2.0
"Örömmel jelentjük be, hogy Január 18-án, pénteken megtartjuk második második lemezbemutatónkat az A38 Hajón , ahol a kötelező régi slágerek mellett a teljes új album anyagát is előadjuk, a Seen és a RootsKompakt társaságában, akik már a múltkor is remek nyári hangulatot varázsoltak a nyirkos novemberi éjszakába."
Tovább >
The Shadows Booking fesztivál @ Győr, V2
December közepén kerül megrendezésre az első The Shadows Booking Fesztivál. A helyszín a már megszokott V2 állóhajó, a program, pedig a következő lesz 2 napon keresztül: Az első nap két főbandája a Subscribe által létrehozott Guilty Parties (Rage Against The Machine Tribute banda), a másik, pedig nem más, mint a nemrégiben vadiúj lemezzel jelentkező Subscribe!
Tovább >
Második nekifutás
Subscribe: Stuck Progress To Moon (EDGE Records)
Bevallom, töredelmesen: A Subscribe-bal eddig egyetlen bajom volt, mégpedig, hogy nem tudtam velük mit kezdeni. Koncerten ütnek, a hangszeresek felkészültsége több, mint meggyőző, szimpatikusak és irdatlan energia van bennük – de első (előző) albumuk a Sanity Has Left The Building nekem nagyon nem akart összeállni. Tipikus debütlemez, és mint olyan, a „sokat akar a szarka…” betegség minden tünetét produkálta. Hát most bírta.
Tovább >
Subscribe
Végre, bazzger, second albumm
Na, hát erre vártunk már mióta!!! Megjelent a Subscribe második albuma, úgyhogy metál az ész!
Tovább >
Subscribe kettes lemez hírek
"Amint már azt biztosan sokan hallotátok, elkezdtük a 2.-es lemez felvételeit! Olyannyira, hogy a torzított gitárokat és a basszusgitárt már fel is játszottuk!!! Jelenleg a tiszta gitárok, illetve az ének felvételei zajlanak párhuzamosan, mivel azonban itt a nyár s jő a sok fesztivál, nem tudunk folyamatosan dolgozni ezért augusztus vége előtt biztosan nem végzünk az anyaggal. A munkálatok az érdi Bakery stúdióban zajlanak Varga ’Pici’ Zoli vezénylésével( neki köszönhetjük többek között az előző lemez hangképét is).
Tovább >
A Subscribe ismét a fedélzeten!
Október 13.-án pénteken az A38 hajón tartja a Subscribe az őszi
nagyszabású buliját. A srácoknak a februári teltházas szülinapi koncertjük után, sikerült egy nyár alatt meghódítani a román közönséget; játszottak odaát a Clawfinger és a Deftones!
Tovább >
A Subscribe a Deftones elött
A Subscribe zenekar lesz Bukarestben az amerikai Deftones előzenekara! Elkészült a banda első Guitar-Pro tabulatúrája (X-Man) ami letöltheő a www.subscribe.hu-ról, hamarosan további bprnr bandák tabjai is kész lesznek! Enenkívül elkészült a Subscribe első vidoeklippje ami szintén letölthető a honlapjukról!
; Zenekar: Deftones, Subscribe
A Meshuggah Budapesten
Meshuggah – jiddis szó. Jelentése: bolond, őrült. A Mesüge egyébként svéd zenekar és alaposan felforgatta rockvilágot. Sajátságos hangzásuk, a megszokottól teljesen eltérő számszerkezeteik és ritmusképleteik alapján a rocksajtó a "zenészek zenekara" titulussal illette őket. Szerencsére a szintér kb. 90 százalékának volt, van, vagy lesz köze a zenéléshez, így nem is olyan rossz ez a címke.
Tovább >
Best of Budapest
November 24-én a Warner/Magneoton gondozásában jelenik meg a pesti Budapest Rockandroll-színtér, avagy rock-vircsaft tizenöt előadóját bemutató BPRNR válogatáslemez legelső voluméja. A lemez neten postaköltséggel együtt 1790 HUF (www.superbutt.net, www.hippikiller.com biztosan, de nyaggasd a többi előadót is emilen), boltokban 1500, koncerteken pedig 1200-1400 körül lesz az ára. A borító a www.hippikiller.com oldalon tekinthető meg.
Tovább >
Velvet Stab On-line
Néhány napja lőtte ki vadonatúj felturbózott weboldalát az "energikus, kemény hardcore zenét; a dallamos éneklést és a szívszaggató kiabálást vegyítő" budapesti Velvet Stab. A stílusmegjelölést a srácoktól idézzük, mert 1., zenei stílus meghatározáshoz mindíg hülyék voltunk; 2., így biztos nem fogalmaztuk volna meg az életben. De a lényeg, hogy a csapat belehúzott nagyon
Tovább >
Adatok
-
http://www.subscribe.hu
subscribe@subscribe.hu