Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 17 
¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Skinner’s Cage | Biográfia
Skinner’s Cage (HU) Biográfia
Stílus: -
Még nincs feltöltve fotó. Töltsd fel a zenekarod fotóját most >

A Skinner’s Cage zenekar létrejötte

A zenekar ötlete tulajdonképpen már régóta megszületett a fejünkben. Valami egyedit, valami olyat szerettünk volna létrehozni, amivel nem állunk be a sorba, hanem a még nem járt utat kezdjük meg, úgy ahogyan azt sok környékbeli, hasonló stílusbeli zenekar is teszi. Valami pluszt szerettünk volna, az Amphoteros zenekarhoz képest, hiszen ott azért túlsulyban vannak a 4/4-es tempók, olyannyira, hogy más nincs is! :) Nagyon szeretjük a Dream Theater-t, a Symphony X-et, a jazz-rockos és mindenek előtt progresszív dolgokat, ezért adta magát a lehetőség, hogy hozzunk létre egy ilyen projectet. Project mivel a nagy távolság miatt nem tudjuk összehozni a próbákat, úgy hogy aktívan koncertezni tudjunk. A zenekar egyik gitárosa Monoczki Laci és a jövőbeli basszusgitárosunk szegedi, Atesy, Ray és jómagam pedig Komárom vonzáskörzetében tengetjük hétköznapjainkat.

Szóval ennek a projectnek az ötlete régóta motoszkált már mindanyiunk agytekervényeinkben, mégis csak most nyert igazán teret, nem tudni miért. Rajtunk kívülálló, emberfeletti, misztikus dolgok is közrejátszhattak. :) Több szálon futottak az események. A közös kapocs a sztoriban én vagyok. Talán a név megszületése történt meg először. Valamelyik nyamvadt vizsgámra készültem a millióból, amikor rápillantottam egy névre a könyvben és ez ugrott be, ez jó zenekar név lesz. Aztán ezt megosztottam a barátnőmmel és neki pedig beugrott egy sztori, ami remélhetőleg a zenekar egy későbbi konceptalbumában fog formát ölteni, de ez még a nagyon távoli jövőben fog megvalósulni, ha meg tud valósulni. Kicsit furcsa, talán nem is helyes, nem tudom, de nekünk tetszik, remélem majd másoknak is elnyeri a tetszését. A másik szál a sógorommal, Monoczki Lászlóval kapcsolatos. Az egész úgy kezdődött, hogy a sógorom előállt azzal a sokat hallott és zenekarokban gyakran előforduló mondattal, hogy: "Te figyelj, van egy-két témám, össze kéne rakni!" És elkezdtük összerakni, elkezdtünk mellénk további tagokat toborozni. Így összekapcsolódni látszik a két szál és remélhetőleg kialakul belőle egy életerős demó, majd egy album.

A zenélés öröméért szeretnénk ezt a zenekart működtetni, illetve szeretnénk, ha elgondolkodtatnánk, érzelmeket keltenénk és mindenekelőtt zenei élményt nyújtanánk azzal, amit létrehozunk.

Erdei Attila (Skinner’s Cage)

Skinner’s Cage hírek
Még nincs felvéve hír. Vedd fel a zenekarod híreit most >
Adatok
-
http://skinnerscage.atw.hu
skinnerscage@freemail.hu