Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 27 
¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Koncertszervezők | Rocket Queen | Hírek | Indulhat a show!
Rocket Queen
2016. március 29., kedd, 11:19
Indulhat a show!
Közelgő lemezbemutató bulija kapcsán Riával, azaz Bokor Mariannával beszélgettünk.

Varázslatosak a dalaid, mióta foglalkozol zenével?

Örülök, hogy tetszenek a dalaim. Egész pici korom óta énekelek, hiszen ebben nőttem fel. Komolyabban 2004-ben kezdtem el énekelni és az alapokat az Országos Szórakoztatói Központ (OSZK) Magyar Zenészek és Táncművészek szakszervezeténél sajátítottam el.

Muzsika tv, tehetségkutató… rengeteg tapasztalatod van, profi vagy, gondolkodtál valaha abban, hogy nemzetközi karriert csinálj?

Persze, most is azon vagyok, és keresem a megfelelő managert aki ebben tud segíteni. De annyit elárulhatok, hogy a terveim között az első két helyen az Egyesült Államok és Ausztrália szerepel.

Mi ihleti a zenédet, és mennyi idő alatt születik meg egy dal?

A dalaimat a saját, mindennapi életemről és érzéseimről írtuk meg közösen a zeneszerző társaimmal. Az elkészülési idő pedig egészen változatos, van, ami szinte pillanatok alatt kipattan a fejünkből, de van olyan szerzemény is, amin sokáig ülünk, hogy minden úgy szólaljon meg, ahogy elképzeltük. Mert jó munkához idő kell, ahogy szokták mondani.

És mennyi idő alatt készült el az albumod? Híres zenészek is segédeztek benne, ha jól értesültünk...

Az első albumom 2 év alatt készült el. Ezen a nagylemezen összesen 12 dal található, pedig általában első albumnál kislemezt szoktak készíteni, amin 3-6 dal fér csak el. Én ezt átugrottam, és egyből nagy lemezzel kezdtem. A zenész- és zeneszerző társaim pedig, akiknek nagyon hálás vagyok, Burai Krisztián, Szabó Leslie, Kállay Saunders András, Szabó Norbert, Poór Attila, Mázár Péter, Kulcsár Attila, Csicsák Norbert, Temesi Berci, Oláh Péter voltak.

Izgulsz a lemezbemutató miatt, vagy nem vagy izgulós típus?

Van bennem egy egészséges izgulás, ez természetes, hiszen szeretném, ha minden jól sikerülne, és ami a legfontosabb, hogy a közönségnek elnyerjék a tetszését ezek a dalok, és jó érzéssel menjenek majd haza a koncertem után, aztán pedig jöjjenek el legközelebb is!

Ha letudtad a lemezbemutatót áprilisban, akkor újra munkához látsz és pörögsz, vagy most jön majd a jól megérdemelt pihenés?

Mindenképpen szeretnék egy kis pihenést is beiktatni, de nem sokat, mert továbbra is készülünk a zenekarommal a koncertekre, egy rádiós dalversenyre és persze még sok más meglepi eseményre is, amiről hamarosan mindenki többet tud majd!


Bokor Marianna lemezbemutató koncertje április 21-én lesz a Muzikum Klubban!

(Tilda)
Bokor Marianna (HU)Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.