Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 09 
¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Koncertek | 2016. április 21., csütörtök, Budapest, Bokor Marianna (HU)
Indulhat a show! - Bokor Marianna lemezbemutató koncert
2016. április 21., csütörtök, 21:00
Belépő: 1000/1500 HUF
Indulhat a show! - Lemezbemutató koncert

Bokor Marianna az őszinte zenéért és a tehetségekért harcol

Sok évnyi éneklés, töménytelen mennyiségű sikeres fellépés, elnyert díjak, és egy tehetségkutatós szereplés után decemberben végre megjelent Bokor Marianna debütáló nagylemeze. A címet a korong leginkább slágergyanús dala, az "Indulhat a show" ihlette. Az énekesnő pedig így látja első stúdióalbumát:

"Minden szerzemény rólam szól, arról, hogy én milyen vagyok. Mivel szerencsére sokszínű és változatos előadónak tartanak, ezért a nóták is ennek megfelelően energikusak és stílusosak."

Marianna azt is elárulta, hogy nem bánta meg, hogy csak most készült el ez a lemez, hiszen úgy érzi, megérte végigjárni és kitaposni az utat.

"Célom, hogy visszahozzam a zene világába azokat az értékeket, mint tehetség, egyediség, őszinteség, becsület. Számomra ezek fontosak, és a dalaim által ezt az üzenetet is szeretném közvetíteni" - mondta el még az énekesnő, akiről azonban talán kevesen tudják, hogy nem csak a zene, hanem a tánc is közel áll a szívéhez. Éppen ezért nem meglepő a számai lendülete, és pörgőssége sem. S habár Mariannát többnyire pop előadóként tartják számon, a korongon rockosabb trackek is helyet kaptak.

Az "Indulhat a show" című album először a lemezbemutató koncerten szólal majd meg, 2016. április 21-én, a budapesti Muzikum klubban, ahol ráadásul nem csak Marianna, és a zenekara, a Bokor Marianna Band lép majd színpadra, hanem az album társszerzői, többek között Szabó Leslie, Kállay Saunders András, és Burai Krisztián is.

***

Indulhat a show
Lemezbemutató a Bokor Marianna Banddel
2016. április 21.
Budapest, Muzikum Klub

Belépő: 1000 HUF (elővételben) | 1500 HUF

Jegyek MÁRCIUS 10-TŐL kaphatók a Muzikumban hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel. Továbbá a L’Harmattan Kiadó könyvesboltjaiban (V. ker., Kossuth Lajos u. 14–16. | VIII. ker., Horánszky u. 20.).

Online jegyvásárlási lehetőség: http://tixa.hu/muzikum_klub

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.
bokor-marianna-huszabo-leslie-kallay-saunders-andras-es-burai-krisztian
Közelgő lemezbemutató bulija kapcsán Riával, azaz Bokor Mariannával beszélgettünk. Varázslatosak a dalaid, mióta foglalkozol zenével? Örülök, hogy tetszenek a dalaim. Egész pici korom óta énekelek, hiszen ebben nőttem fel. Komolyabban 2004-ben kezdtem el énekelni és az alapokat az Országos Szórakoztatói Központ (OSZK) Magyar Zenészek és Táncművészek szakszervezeténél sajátítottam el. Muzsika tv, tehetségkutató… rengeteg tapasztalatod van, profi vagy, gondolkodtál valaha abban, hogy nemzetközi  ...
Indulhat a show! - Lemezbemutató koncert Bokor Marianna az őszinte zenéért és a tehetségekért harcol Sok évnyi éneklés, töménytelen mennyiségű sikeres fellépés, elnyert díjak, és egy tehetségkutatós szereplés után decemberben végre megjelent Bokor Marianna debütáló nagylemeze. A címet a korong leginkább slágergyanús dala, az "Indulhat a show" ihlette. Az énekesnő pedig így látja első stúdióalbumát: "Minden szerzemény rólam szól, arról, hogy én milyen vagyok.  ...
Ki megy?
-