Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 30 
¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Magazin | BPRNR Ünnepeket!

BPRNR Ünnepeket!

Rovat: BPRNR | Felkerült: 2005. december 21., szerda

Évet zár a BPRNR, minden szempontból sikereset, elég a "gittegylet" saját zenekarainak koncertjeit, vagy a külföldrõl idecsábított fellépõk bulijait megemlíteni. Boltokban - és a koncerteken - a BPRNR 3-as válogatáslemeze, ami azontúl, hogy csodálatos ajándék karácsonyra, még jó is, ráadásul csupa exkluzív nótát tartalmaz. És most a lényeg, fontos tudnivalók az ünnepekre:

2005 december 27., Süss Fel Nap
(Budapest, V. Szent István körút – Honvéd u. sarok)
Tues-Die! évzáró buli: Hollywoodoo, Fish!, Sunscreen

A Hollywoodoo második, "Karmolok, harapok" címû lemezével szétturnézta a nyarat, most tiszteletüket teszik a Süsiben is, ahol új basszusgitárosuk bemutatkozásának lehetünk tanúi. A brigád új számokat csûr-csavar, februárban pedig új klippel jelentkezik.A jelenleg is stúdióban ügyködõ Fish! évek óta állandó szereplõje a budapesti klubéletnek, az év végi bulit az elsõ nagylemez követi majd januárban, a mûsor is erre az anyagra épül, természetesen az elmaradhatatlan régi slágerek mellett.
Az est vendége a soproni garázsrock/funkpunk Sunscreen, akik ismerõsek lehetnek a VIVA tehetségkutatójáról is, ha meg nem, akkor most igen. Ismerje meg Ön is a rockzene különbözõ értelmezéseit egy este alatt! Szem nem marad szárazon.

2005 december 28., A38 állóhajó
(Bp, Petõfi híd budai hídfõ)
Superbutt, Blind Myself, Insane, Housebound, Cadaveres

A BPRNR szigorúbb képviselõinek hivatalos karácsonyi vérengzése a Dunán, vendégfellépõkkel súlyosbítva. Az új lemez elõtt, Tankcsapda turné közben nyomuló Superbutt és a vadonatúj nótával jelentkezõ Blind Myself mellett az európai körútról visszatért Insane, a francia Housebound és a mostanában felpörgõ Cadaveres sóz oda annak, akinek ez jó.

2005 december 31., Tanyahajó
Budapestrocknroll New Year's Eve
Luca Brasi, Faith No More tribute, Bridge To Solace

Megint egy hajó, de ez újabb, szilveszterre különleges helyszínnel és különleges programmal készül a rockmaffia. A ritka csemegének számító Luca Brasi koncerteken a metal/hardcore/rock nagy pillanatai értelmezõdnek újra, fõszerepben a Superbutt, a Hollywoodoo, az Idoru és a Bones tagjai. A Faith No More tribute hagyományõrzõ mûsora már állandó része a szilveszteri hõbörgésnek, az estét pedig a Bridge To Solace metalcore kommandója nyitja. A koncertek után Jogsi és Robi (Blood Is Fire) táncoltat a 90-es évek
legrettenetesebb, egyben legjobb diszkóival.

Mindenkit mindenhova szeretettel vár mindenki, azontúl, hogy kellemes ünnepeket és boldog új évet!

Superbutt, Blind Myself, Housebound (FR), Insane, CadaveresKapcsolódó zenekarok:Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.