Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 29 
¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Magazin | "Akkor is veszünk sört…" – interjú az EverFlash-sel

"Akkor is veszünk sört…" – interjú az EverFlash-sel

ABC Tehetségkutató interjúsorozat, III. rész

Rovat: Interjú | Felkerült: 2005. november 7., hétfő

Folytatódik az ABC Tehetségkutató interjúsorozat, mégpedig az EverFlash-sel, ahonnan Módos Gergő (gitár) válaszolt a kérdésekre, rögtön egy rövid bemutással kezdve: "A zenekar ebben a felállásban kb. 2 éve működik azóta nagyon sok koncertet játszottunk pl. a Superbutt, a Rémember, a Fish, stb. vendégeként, ill. saját koncertjeink is mostanában egyre több ember elött zajlanak. Az Inside my head című számunkra készült videoklip látható a Viván."

Milyen érzéssel, milyen esélyekkel vágtatok bele a megmérettetésbe?
Nagy öröm volt számunkra, mikor megtudtuk, hogy bekerültünk a döntőbe. Ausztria önmagában is nagyon vonzó dolog, de a helyszín, az A38 is nagyon jó hely és mindig szertettünk volna itt játszani. Azóta kettőzött erőbedobással készülünk, igazi őrület lesz.

Most milyennek látjátok a helyzetetek a többi indulóval szemben?
Szerintem mindenki azonos esélyekkel indul. Itt már tényleg csak jó zenekarok vannak. Bárki is jut tovább, biztos, hogy megérdemli.

Véleményetek szerint mennyiben más ez a tehetségkutató a többi megmérettetéssel szemben? Láttok- e esélyt a külföldi érvényesülésre?
A külföldi érvényesülés igazából akarat és szerencse kérdése. Dolgozni kell és nagyon sok idő kell hozzá meg sok pénz. Sajnos egyenlőre nekünk ebből kevés van. Munka meg egyetem mellett ez nagyon nehéz. Ez a tehetségkutató viszont ad egy lehetőséget amivel élni kell. Meg kell mutatni, hogy nálunk is olyan jó zenekarok vannak, mint külföldön.

Éreztek- e a külföldi színtéren valamiféle hátrányos megkülönböztetést azért, mert kelet- európai országból valóak vagytok?
Ahol eddig játszottunk ott semmi ilyesmit nem tapasztaltunk, sőt külföldön szerintem sokkal jobban megbecsülik a zenekarokat, mint itthon.

Játszottatok már a gondolattal, hogy mi lesz veletek, ha megnyeritek a versenyt?
Szerintem ezzel a gondolattal már mindenki eljátszott az indulók közül. Biztos, hogy a zenekarba forgatnánk bele a pénzt, meg vennénk egy rekesz osztrák sört... :)

És ha nem?
Akkor is veszünk sört... :)

Mi a véleményetek a többi indulóról? Mik a kilátások egy ilyen széles műfajú skálán?
Már említettem, hogy remek mezőny gyűlt össze és csak javít a helyzeten, hogy több műfaj képviselteti magát.

Szerintetek befolyásoló tényezőként van-e jelen az épp aktuális zenei trend?
Szerintünk nem lehet eldönteni, hogy mi is az igazán meghatározó zenei trend, úgy gondoljuk, bármikor bárkit felfedezhetnek a hozzá értők.

Későbbi tervek? Koncertek, lemez, turné...

Már itt lenne az ideje a lemez felvételnek. Mindig elhatározzuk, hogy na a jövő hónapban felvesszük, de mindig közbejön valami. Sokan kérdezik koncertek után, hogy lemez mikor lesz, és mindig más időpontot mondunk. Ígérem, hogy tavaszra készen leszünk vele! Valamikor az elmaradt Németországi koncerteket is szeretnénk bepótolni, és akarunk egy új klipet is forgatni, valamint tavasszal, valamelyik zenekar társaságában országjárásra indulni.

Kapcsolódó zenekarok:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.