Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 11 
¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Magazin | Az Antikrisztus Budapesten

Az Antikrisztus Budapesten

Rovat: Programajánló | Felkerült: 2005. augusztus 4., csütörtök | Írta: Zurro

Egyre közeledik augusztus 23., sokak szerint az éppen aktuális végítélet napja. Budapest teli van az erre utaló jelekkel, bár vannak, akik nem hajlandók tudomásul venni. Magukra vessenek.

Szerencsére Semjén Zsolt megint képben van: ha nem lépünk időben, a sötétség erői átveszik az uralmat Mária országában. Na, hogy is van ez?
Semjén Zsolt: ex-kereszténydemokrata, jelenleg fideszes (anno még időben sikerült távoznia a süllyedő KDNP-hajóról, mint ama bizonyos kis rágcsálóknak, ugye) megmondóember, akinek eddig a szakállas bácsis beszólása volt a tuti, de ha így folytatja, előbb-utóbb überelni fogja azt, megközelítve a Kövér László által állított szintet.
A sötétség erői: Marilyn Manson és gonosz csapata
Mária országa: nem tudod, pubi, hát hol élsz te?!
Szóval Semjén Zsolt ilyeneket nyilatkozgatott a minap, hogy be kéne tiltani MM koncertjét, mert félő, hogy a Satttan elrabolja az ifjúságnak az ő tiszta lelküket, bazmeg. Ez a faszi tényleg kész van. Persze, nem egyedül: valami színvonalas bulvárműsor bemutatójában Szikora Robi nyilatkozta, hogy legszívesebben felmenne a színpadra, és nyílt színen felpofozná Mansont. Pont ő, a szodomita gidagyalázó, hogy verjem a hajára! Meg a Jobbik is jelentkezett az ügyben, gondolom, kis kommandójuk keresztekkel, szenteltvízzel ki is vonul majd, hátha sikerül elpusztítani az Antikrisztust.
Még a Szeged-Csanádi megyéspüspököt hiányolom a sorból, neki annakidején sikerült megakadályoznia a Krisztus utolsó megkísértése című Scorsese-film közszolgálati tévés bemutatását. Mondjuk, lehet, hogy legközelebb ő is a Balázs békülőshow Csuhásbácsi és Ministránsgyerek adásában tűnik fel, ahogy a dolgok alakulnak…
Visszatérve Marilyn Mansonra: én a magam részéről sosem szerettem, de szórakoztat, ahogy még mindig besokkol néhány faszt. Az már kevésbé, hogy utóbbiak a magyar közélet elismert figurái – hát ez minősíti is a magyar közéletet. Nehogy má' ebben is kövessük az Egyesült Államokat, mert akkor előbb-utóbb parittyás nemzeti nyugdíjasaink kócsagtollas föveget meg tigriskacagányt öltenek, és shotgunnal osztanak igazságot egy-egy death meg black metal koncerten. Hiányzik ez valakinek?
Egyébként az egyik buszmegállóban tanúja voltam két radikális öregmámi beszélgetésének a kifüggesztett MM-plakát kapcsán. Igyekszem pontosan idézni:
- Csak a szegény édesanyját sajnálom!
- Hát igen. Szomorú, ha egy nőnek nincs ízlése. Így elcsúfítani magát! Olyan, mintha tikkes lenne. Lehet, hogy beteg?
- Igen, a mániásoknak van ilyen arckifejezésük. Szegény családja, szenvedhetnek eleget.
Ők is kurvára képben vannak. Lehet, hogy még viszontlátom őket a tévében, mint meghívott metálszakértőket, amint Usztics Mátyással elemzik a zsidóbérenc svéd sátánista Meshuggah (mesüge, megvan?) életművét, külön kiemelve a kabbalisztika szerepét a matekos számfelépítésekben.
Nem hülyéskedek, még meglátjátok.

Kapcsolódó zenekarok:Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.