Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 29 
¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Magazin | 4. Hetedik Est Tárnok

4. Hetedik Est Tárnok

Rovat: Programajánló | Felkerült: 2005. május 8., vasárnap

Az első tárnoki "Hetedik" fesztivált 2003. decemberében szervezték meg. Az ügy elindítója a két, helyben próbáló zenekar - a Holtpont és a KA (később KA Antisocial Project) - nevéhez fűződik. A későbbiekben is ez a két együttes szervezte, szervezi az esteket. A "Hetedik" Est neve egyébként egy a Holtpont és a KA zenekar által is játszott saját szám címére utal.

A cél, hogy a Tárnoki Művelődési Ház tágasságát, felszereltségét, ittlétét élő rockkoncertek rendezésére is kihasználják. Tárnok megközelítése egyszerű. A Művelődési Ház koncertterme elég tágas ahhoz, hogy jó néhány látogatót vendégül láthasson. A büfénél, az asztaloknál, illetve a pultnál is lehet csevegni, de jó idő esetén egy kerthelyiség is rendelkezésre áll.

Igyekszenek többféle stílusból kiválasztani az adott est fellépőit. Természetesen haknizó, megélhetési bűnözést folytató playback huszárokat, "népszerű" egyslágeres előadóművészeket és egyéb állatfajtákat továbbra sem áll szándékukban meghívni. Van számukra pont elég fórum az "önmegvalósításra".

Az első három esten fellépő zenekarok (the sNOBS, Dreamer, Blood Stream, Semmi Komoly, Land of Charon) után a negyedik fesztiválra sikerült meghívni az Auróra zenekart. Mivel a koncert megrendezését (szervezés, plakátozás, büfé, kihangosítás, romeltakarítás) továbbra is kizárólag a két zenekar végzi, a következő főbb szempontokat tartják szem előtt:

- koncertekre a beugró ne legyen drága
- büfé emberi áron és minőségben legyen üzemeltetve (a bevételeket a zenekarok meghívására illetve a hely bérlésére fordítják)
- mivel ők sem szeretik a félhülye kidobólegényeket a koncertek rendjére saját maguk ügyelnek barátaikkal. Természetesen kérünk mindenkit, érezze magáénak a rendezvényt, és ne akadályozza a tisztelt úri közönséget a szórakozásban

A koncertkezdéseket betartják, menjetek időben!
A belépőjegyet ne dobd el, mert zenekari pólókat, CD-ket nyerhetsz vele. A koncertek éjfélig tartanak, de senki sem lesz hazazavarva utána, mivel éjfél után dj. Szoszó jóvoltából elég változatos gépzene fog szólni hajnalig.

Kapcsolódó zenekarok:Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.