Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 30 
¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Magazin | Ajánló a hétvégére

Ajánló a hétvégére

Rovat: BPRNR | Felkerült: 2005. május 3., kedd

Május 6: Guilty Parties (R.A.T.M. Tribute Band), Insane, Mind The Gap, VL 45 @ Budapest, Cool Rock Cafe; május 7: Deep Insight (FIN), Fragments, Grungetire @ Budapest – Marco Polo Club.

Deep Insight (FIN)
Május 7. Budapest – Marco Polo Club

DEEP INSIGHT (FIN)
Fragments
Grungetire

Idén immár harmadszorra látogat hazánkba a finn Deep Insight. Aki esetleg nem ismerné őket azoknak egy kis információ a zenekarról:

A Deep Insight, saját bevallása szerint egy érdekes egyvelegét képezi a modern rocknak és az emo-nak, amiben felbukkannak finn hatások is. Tavaly jelent meg második nagylemezük (amit itthon sajnos még mindig nem lehet kapni) Jens Borgen producerrel, aki többek közt olyan zenekarokkal dolgozott, mint a Katatonia vagy a Lambretta.

Négy éves fennállásuk alatt két nagylemezt készítettek, és emellett intenzíven turnéztak Európa szerte, többek között a Lost Prophetsszel is.

Az est egyik vendég zenekara a Fragments Budaörsről, akik egyre többet mutatkoznak a pesti és vidéki klubokban egyaránt olyan bandákkal, mint pl: Insane, Strong Deformity, Wackor.
A másik szupport pedig a budapesti Grungetire lesz.

Insane
Május 6. Budapest – Cool Rock Café (a Nyugatinál a gyorsétteremmel szemben)

GUILTY PARTIES (R.A.T.M. Tribute Band)
INSANE
Mind The Gap
VL 45

Az est két headlinere az Insane és a Guilty Parties lesz.
A Guilty Parties a budapesti Subscribe zenekar állta létrehozott Rage Against The Machine feldolgozásbanda. Még régebben írták, hogy úgy kell elképzelni a koncertjüket, hogy becsukod a szemed és olyan, mintha a Rage játszana.

Az Insane idén márciusban jelentette meg a harmadik nagylemezét King Of Fools címmel. Február óta turnéznak az új anyaggal és várhatóan az év végéig meg sem állnak a koncertekkel. A zenei adókon május végétől látható lesz az Insane új klipje, mely a Scare The Crows c. dalra készült. King Of Fools albumuk szeptembertől egész Európában beszerezhető lesz.

A Mind The Gap-et reméljük szintén nem kell bemutatni. A srácok évek óta keményen dolgoznak első nagylemezük anyagán és remélhetőleg ősszel napvilágot lát az első albumuk

A VL45 neve ismerős lehet a budapesti klubokba járóknak. Egyre többet láthatjuk őket a pesti és a vidéki színpadokon egyaránt. Idén megnyerték a Wan2 Festival tehetségkutatóját.

Kapcsolódó zenekarok:Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.