Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 29 
¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Magazin | hybrid Epic

hybrid Epic

a pofa, az megvan

Rovat: Interjú | Felkerült: 2008. augusztus 19., kedd | Írta: Fegyverneky Levente

- Szűz kiscsaj. Ja! Igen egy japcsi kiscsaj…
- És kéne még egy faj.. akik terrorizálják a Vámpírokat…
- Ja. De nincs meg a sztori.. a Viktor meg...
Lelőni nem lehet. Még mindig a vérivásnál tart meg a puccsnál a vámpírok miatt. Most abban a tudatban mondja a sztorit hihetetlen lelkesedéssel, hogy én ezt maradéktalanul fel tudom fogni, és le is tudom írni. Meg kell szakítsam. Nehéz lesz. Nem érdekli. Ákos már csak ilyen.

- Hol tartottam…???
Siker. Igen, eszébe jutott. Mentegetőzik. Itt valami bűzlik. Már a postást is lelőné a saját zenéjére. Ölni is szeretne, legalább egy olyan zenét csinálni. Énekelni próbál. Sokadszorra érzem magam a beszélgetés kezdete óta, hogy egy laborban ülve figyelném a reakcióit az egyednek. De jó lenne magamat is figyelnem. Káromkodik.
Most már a bocsánatkérésnél tartunk, mert álmában lefeküdt az exemmel, csak felébredt. Megbocsátok. A szerelem csak önös dolog lenne? Hiszen az ideát szeretjük benne igazán. Lehet.
-… ez a drogelvonó után volt. –Ákos huszonnégy éves.
-… az mit kapná.. - még mindig a sexnél tartunk - ha ezt a Bori hallaná, nincs bekapcsolva a mikrofon? – zavart körbenézés, röhögés.
- … szeretet volt a szemébe. – megbocsátott.
- … Krakkóban voltunk, aztán…
Jó néhány eleve halálra ítélt próbálkozás után végre sikerült a zenéről beszélni. Levente kezdi el, jobb ha ő üti meg a kezdőhangot. Ő stabilabban áll a bolond gondolatain, ami nem feltétlenül jelent jót.

L:
-A „hybrid Epic” egy olyan dolog amit mind álomként kezelünk, egyfajta próbálgatás, hogy hogyan is működik a világ. Milyenek a lehetőségek. A tehetségről dönteni nem mi fogunk, ha van talán elismerik, ha nincs akkor meg kit érdekel. – szeret naivnak tűnni, viszont orvoshoz sosem volt hajlandó elmenni.
-Nem kell az embernek hinnie a csodákban ahhoz, hogy valamely álmát teljesíteni tudja. A célban kell hinni, és abban, hogy bárkinek sikerülhet, ha akarja, ha meg csak a kiváltságosoknak, akkor meg mi úgyis azok vagyunk.

Á:
-Lehet nem hiszünk az álmokban, de álmodozunk megállás nélkül, aztán lesz ami lesz. – Ákos csinálja a zenét, ellenben szerinte a zene csinálja őt.
-Az Edinával már dolgoztam együtt – mosolyog, majd folytatja -tudtam, hogy nagyon jó dallamvilágban él. És hozta amit vártam. Ötezerrel oda tette magát és vitte a csapatot. Ő is egy keresgető típus, aki megtalálja a végén. Mint ahogy mi is.

L:
- Néha megijedek, hogy az Ákossal megrontjuk azt a szegény lányt, de olyankor kell rájönnöm, romlottabb ő mint mi ketten együtt.

Á:
- Nem azt akarom, hogy másoknak tetszenek a zenéink, magunknak zenélünk. Leülünk és kiadjuk magunkból, mint mások leülnek beszélgetni. Valamilyen szinten egyformák vagyunk. Igazából mindhárman hamar nekiálltuk pusztítani magunkat, és ez rá is nyomja a bélyegét a zenénkre. Hiszen minden rosszban van valami még rosszabb. – Ákos zárszava, röhög, szemmel láthatóan tetszik neki.

Holnap talán már többen fogják tudni mi is az a „hybrid Epic”; egy pár fiatal. Létszámuk változó, de minimum kettő. Zenei világuk változó és képlékeny és amúgy is megfoghatatlan, van, hogy magyarul szólal meg az ének de angolul is elő fordul. Az vokál szomorkás dallamát, félig engedi csak lélegezni a monoton, édes - savanyú zene. Depresszióra hajlamosak vigyázat.

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.