Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 26 
¦27¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Magazin | Campus Fesztivál, Debrecen, Vekeri-tó

Campus Fesztivál, Debrecen, Vekeri-tó

Rovat: Programajánló | Felkerült: 2008. július 2., szerda

Július 23-án startol a keleti régió egyik legnagyobb szabadtéri eseménye a Campus Fesztivál. A szervezők már bizonyították rátermettségüket a népszerű Vekeri-tó Fesztiválokkal és a tavaly nézőcsúcsot döntő Efott-al. A helyszín marad, a név változik, a minőség emelkedik. Nem titok, hogy a július 23-án kezdődő Campus Fesztivál magasra teszi a lécet.

Az előző években megszokott vekeri-tavi fesztiválhelyszín, (tavaly Efott) az idén nyáron jelentősen átalakul. A buli területén nem csak a zenés helyek kínálják majd a szórakozást hanem, fontos szerepet kap, a sport, a mozi, valamint a tudomány és a művészetek is. A Campus Fesztiválon a stand up comedy, az abszolút humor és a paródia műfajának legjobbjai is fellépnek. De találunk a több mint 20 hektáros helyszínen kalandparkot izgalmas játékokkal, sportközpontot, az extrém és kevésbé extrém sportok szerelmeseinek, pódium sátrat közéleti és bulvár szereplőkkel.

EGYKARIKÁS VEKERI-OLIMPIA

A rengeteg koncert és kulturális program mellett a sport sem hiányozhat a Campus Fesztiválról. A tavalyi vekeri-tavi EFOTT-on debütáló Egykarikás Játékok idén is felejthetetlen szórakozást nyújtanak! Ölveti László program-koordinátor a következőket osztotta meg velünk.
„Idén sokkal jobb helyre kerülnek a sporttal kapcsolatos rendezvények, nem az események epicentrumától elszigetelve találhatóak meg, hanem központi helyen a fesztivál „Főtere” mellett. Itt mindenféle érdekes dolgot próbálhatnak majd ki a mozgásra vágyó tömegek. A vízi-foci szerelmesei rúghatják a bőrt és csúszkálhatnak kedvükre, az adrenalinszint villámgyors emelkedésének hívei pedig akár bungee jumpingolhatnak is.
A nagysikerű Egykarikás Játékokra tízfős csapatok jelentkezését várjuk, természetesen ismét őrültebbnél-őrültebb feladatok elé néznek a versenyzők. Vízibicikli versenyre is nevezhetnek a pedálozás megszállottjai, sőt, idén kenuzásra is adódik lehetőség. A „Csavard be Dombival!” verseny keretében a Loki kiváló játékosa Dombi Tibor vetélkedik majd a labdarúgást nem csak a tévé előtt sörözgetve élvező indulókkal.

És, hogy ne csak a labdajátékokat emeljük ki, idén sem maradnak el a kerékpáros túrák, s lesz lovaglási lehetőség is, a kitartóak pedig mászófalon utánozhatják Pókembert, a bátrak hőlégballonról csodálhatják a tájat, a militaristák air-soft háborúban vehetnek részt.”

Ölveti László a pazar kínálat felsorolása után nem tartja kizártnak, hogy a sportesemények még a szokásos Tankcsapda buli sikerét is veszélyeztetik.

DUMAFESZTIVÁL

A július végi Campus Fesztivál a koncertek, sport- és kulturális programok mellett szórakoztató, humoros előadásokkal is várja a fesztiválozókat: a Stand Up Dumaszínház humoristái nyomják majd a poénokat. A 3 nap alatt 2 színpadon 9 stand up-os adja majd a hangulatot, bemutatni nem igazán kell őket, hiszen az elmúlt másfél évben többször is nagy sikert arattak a hétköznapokból merített, ám nem mindennapi poénjaikkal a debreceni Lovardában. A Vekeri-tó mellett, a Campus Fesztiválon sem fogunk bennük csalódni, hiszen mindannyian nagyon szeretik Debrecent és az itteni közönséget. Ráadásul, ha szerencsénk van, akkor fellépés után elkaphatjuk a nagy dumásokat, akik biztos benne lesznek egy igazi fesztiválos sörözésben.

Kiss Ádám:
„Felemelő érzés Debrecenben szerepelni, erekcióközeli állapotban nyomtam végig a legelső 30 percet. Mikor utána hazamentem, mondtam otthon, hogy anya, képzeld, voltam Debrecenben, felléptem a Lovardában és nagyon sokan voltak. Elhiszem kisfiam, válaszolta, mire azt feleltem, hogy szerintem nem hiszed el, amit gondolsz, azt szorozd meg ezerrel. Tényleg, az a Paradicsom, és szeretnék a Vangelis zenéjére bevonulni. A meghódítás, az nagyon jó lenne.”

Hadházi László (Debrecen):
„Budapesttől, Balassagyarmattól, Szombathelytől, Zalaegerszegtől, Pécstől, Szegedtől, Székesfehérvártól, vagyis az összes dumaszínházas helytől én lakom a legmesszebb. Az azonban nagyon-nagyon jó érzés, hogy Debrecen a fellegvára lett a Dumaszínháznak, itt vannak a legtöbben. Annak a művésznek, aki még nem lépett fel ekkora tömeg előtt, meglepő lehet, hogy mekkora egy nevetés ereje itt Debrecenben. Egy rózsapatronos és egy valódi pisztoly hangja közötti különbséghez tudnám hasonlítani. Teljesen más érzés, mikor több száz ember nevet egy poénon.”

Litkai Gergely, a Dumaszínház vezetője:
„Személyes kedvencem nincsen, de mindenkitől van 4-5 perc, amit bármikor hallok, nagyon-nagyon tudok röhögni. A múltkor Kőhalmi Zoltánon konkrétan sírtam a nevetéstől, de Beliczai Balázsnak és Aranyosi Péternek is vannak olyan anyagai, amiken nagyon jól tudok mulatni. Nekünk az volt a célunk, hogy mindenki más legyen, de ugyanannyira szórakoztató.”

Szőke András:
„Egyetemi rendezvényeken fel szoktam lépni, ott vagyok nyári programokon. Jó a kapcsolatom az egyetemistákkal, csak van egy gátló tényező: ha belenézek a tükörbe, látom, hogy 45 éves vagyok. De a humor néha átsegít a nagy generációs különbségeken, a hülyeség miatt elfogadnak. Csajozni nem szoktam, érdekes módon a vicces műsorokkor fiúk jönnek oda autogramot kérni.”

Dumaprogram

Július 24. csütörtök
Red Lounge: Szőke András
Pódium sátor: Aranyosi Péter, Litkai Gergely

Július 25. péntek
Red Lounge: Hadházi László
Pódium sátor: Kovács András Péter és Lorán Barnabás

Július 26. szombat
Red Lounge: Kiss Ádám
Pódium sátor: Csenki Attila és Beliczai Balázs


VERSKOMMANDÓ – pályázat

A Campus Fesztivál szervezői versíró-pályázatot hirdetnek!

Amennyiben szeretnéd, hogy a Campus Fesztiválon profi színészek szavalják el a versed, akkor ne habozz, írj verset! Nem baj, ha nem lesz túl jó, a lényeg, hogy pörgetted az agyad! Meg aztán, ha már nem olvasunk manapság verseket, akkor legalább írjunk néha!
A versed minimum 4, maximum 8 soros legyen. Mindenképpen szerepelnie kell benne a Campus Fesztivál kifejezésnek, illetve a felsoroltakból még egy szabadon választott szónak:

körömvirág; betűleves; fülkürthurut; dugóhúzó; köhögőgomb; nokedli; Loki; szakács; villamostargonca; zugivó

Ezekből tehát egyet szerkessz bele az alkotásodba!
A verseket akár már most elküldheted a Campus Fesztivál e-mail címére a sajto@campusfesztival.hu-ra!
Feltétlenül írd meg a telefonszámodat is, hogy elérjünk!
Mert az öt legjobb "Campus Költőt" hetijeggyel jutalmazzuk!


EXTRÉM - INTIM FODRÁSZAT A FESZTIVÁLON

Az idei Campus Fesztiválon a megannyi újdonságok között, színvonalas, extrém és intim fodrászat is rendelkezésére áll a megszépülni vágyó fesztiválozóknak! A kezdeményezés nem véletlen, hiszen egy igazi fesztiválozónak ügyelnie kell a megjelenésre, ha igazán jó esélyekkel akar az esti bulin ismerkedni! A szolgáltatásban éppúgy megtalálható a különleges hajfonás, mint a mézemulziós szőrtelenítés is!

EGYEDÜLÁLLÓ KEDVEZMÉNYEK


Egyet fizetsz, hárman jöhettek!
A május óta tartó akcióban a szervezők egyedülálló módon szeretnék meglepni a fesztiválozókat, annak érdekében, hogy az esemény minél inkább be tudja tölteni küldetését és ars poeticájához hűen valóban a kapcsolatok fesztiválja, lehessen! A 2008-as fesztiválon a debreceni (házigazda) hetijegyeseknek lehetőségük van ingyenesen meghívni két ismerősüket, akik Debrecentől légvonalban számítva 70 km-nél távolabb élnek.
Részletek a www.campusfesztival.hu oldalon!

Jegyárak

Napijegy
0. nap 2000 Ft
1-3. nap 3800 Ft
Napijegyek csak a helyszínen kaphatók.

Hetijegy
Elővételben június 14-től július 10-ig 10400 Ft
július 11-től 11000 Ft

Kapcsolódó fesztiválok:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.