Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 29 
¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Magazin | Rémálom a Nyár utcában - februári programok

Rémálom a Nyár utcában - februári programok

Rovat: Programajánló | Felkerült: 2008. február 8., péntek

A tél végére beerősít a Rémálom a Nyár utcában: a Negative Art csütörtök esténként jelentkező klubsorozata keménykötésű, sörgőzös bandákat is vendégül lát februárban a Blaha Lujza tér közelében lévő After Music Clubban. Itt lesz a Chief Rebel Angel, a Stonedirt, a Oneheadedman és a Solarscream, a Clash rajongók pedig egy tribute zenekar, a Clash City Rockers koncertjére készülhetnek.

A szokásos, ingyenes csütörtök esti programok mellett február 5-én a Kultiplexben is számíthatunk egy Negative Art rendezvényre: a Kinizsi utcai szórakozóhelyet búcsúztató Dózer Fesztivál keretében ugyanis a Black Leaves, a Gyöngyvér és a Dharma lép fel majd ezen a kedden, utánuk pedig az LD50-et képviselő SiS és a NINth, illetve a most bemutatkozó Freakstylers páros tolja majd a talpalávalót.

Az After Music Clubban a Chief Rebel Angel nyitja majd 7-én a hónapot. Az első albumát Death Rock City címen nemrég kiadott zenekar egy baráti projekt, amit többek között a Stereochrist és a Polly Is Dead egykori tagjai alapítottak, hogy mindazt a szennyet, amit saját bandájuk keretében nem adhattak ki, itt rászabadíthassák a szerencsétlen hallgatókra. Death and roll ez a javából: rövid számok, rövid koncertek, hosszú éjszakák rövid italokkal. Február 7-én az egykori New Fight hardcore zenekar utódja, a Spadeful Of Dust és a Foulside is fellép.

Egy héttel később, 14-én a 2000-ben alakult Solarscream játszik. Zenei ízlésüket a '90-es évek elejétől a rock/metal irányzat számos képviselője formálta, és formálja ma is, stílusuk a modernebb felfogású riff-, és érzelemközpontú muzsikák hatására alakult ki, sajátos hangulatra és egyéni hangvételre törekedve. Az est két másik fellépője a Force Feedback és a Oneheadedman.

21-én a '70-es évek legendás brit punkzenekara, a Clash szellemét idézzük meg a Clash City Rockers nevű tribute zenekar segítségével, de a Faith No More és ska fanatikusok se maradjanak otthon, hiszen szerepel még a dunaújvárosi Pentele Ska Club együttes, a koncertek után pedig Faith No More Club afterparty veszi kezdetét.

A hónap végén, 28-án pedig ismét fejest ugrunk a mocsárba: ezen a csütörtökön szerepel a Stonedirt, akik már többször bizonyítottak a Rémálmokon. A Pantera, a Black Sabbath és a Black Label Society vonalát követő banda southern ízekkel kevert, thrash-es, stoneres metal zenét játszik, amiről - no és persze a buli hangulatáról is - mindent elmond két jelszavuk: "Smokin'-Drinkin'", ill. "Eat Fucking Steel!" Az este két vendégzenekara a Kárhozat és a Sinathrop.

Kapcsolódó zenekarok:Kapcsolódó koncert:Koncertszervező:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.