Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 02 
¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Magazin | Dim Vision hírek!

Dim Vision hírek!

Rovat: Hírek | Felkerült: 2007. augusztus 16., csütörtök

"Nagy bulit rendezünk szombaton Debrecenben a Fácánban, ez lesz utolsó koncertünk Sebővel. Játszunk szinte mindent a sajátokból, de lesznek feldolgozások is. Vendégünk a balmazújvárosi Death Warrant akik szintén hosszú programmal és rengeteg klasszikus metal feldolgozással készülnek. A koncert után meg irány a pult és a zenegép, hajnalig buli! Egyébként a Fácánról tudni kell, hogy annyira kedvezőek az áraik, hogy akár még Pestről is megéri lejönni egy jót bulizni... volt már rá példa!"

Már egy két hónappal korábban hírt adtunk róla, hogy dobost keresünk, Sebővel a megállapodásunk, hogy nem hagyja cserben a zenekart a nyár elejéig szólt, de még ezentúl is bevállalt egy-két bulit. Ez idő alatt sajnos nem találtunk még megfelelő embert a helyére, továbbra is várjuk lelkes dobosok jelentkezését, gyakorlatilag bárkire kíváncsiak vagyunk, aki szereti ezt a stílust és elkötelezett tagja tudna lenni a bandának. További hír a zenekari tagokkal kapcsolatban, hogy Július elején visszatért Londoni útjáról gitárosunk Golyó, aki eljött Hegyalján és Efotton a koncertünkre már ebben a felállásban láthatott minket.

Szóval az elkövetkező időszakban nem nagyon fogunk tudni szerepelni sehol (Azért ha valami nagyobb lehetőség adódik koncertezni, van aki be tud ugrani dobolni.), igyekszünk a dobos kereséssel, addig is, hogy hasznosan töltsük az időt ráfekszünk az új nóták megírására.

Nyár elején elkészültek a Dim Vision pólók, nagyon jó minőségűek. (Fruit of the Loom) Készült belőle minden méretben, még női pólókat készíttettünk, eléggé fogy, ezért ha valaki rendelni akar belőle cselekedjen minél hamarabb! A mintáját meg lehet tekinteni a honlapunkon www.dimvision.tk !!!

Kapcsolódó zenekarok:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.