Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 13 
¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Magazin | CasketHír 08.03.06

CasketHír 08.03.06

Rovat: Hírek | Felkerült: 2007. március 15., csütörtök

A Casketgarden eléggé eltűnt az utóbbi időben. Ennek oka az, hogy már most neki álltunk összerakni a 3. lemez számait, hogy a lehető legjobb dalok kerülhessenek a lemezre. Az eddig kialakult számok alapján a lemez egy picit hosszabb is lenne, mint az eddigiek…persze nem túl sokkal. :)

Februárban kétszer is játszottunk a neves bécsi Planet Music klubban egyszer egy önálló buli keretében, egyszer pedig az ABC Tehetségkutató bécsi negyeddöntőjén ahol a 7. helyet szereztük meg (a zsűri szavazatai alapján a 4-et), úgy hogy összesen 3 rajongót vittünk magunkkal. Mindkettő nagyon jó buli volt.

Márciusban is összesen csak két koncertünk lesz, az egyik Pozsonyban március 24-én a szlovák Moonfog zenekarral, akik brutális technikás death metalt nyomnak, valamint egy amolyan búcsúbuli-féle, a Metal Mania "Kisszínpad" március 16-án, a Kultiplexben, ahol mellettünk többek között a Stonedirt, a Korog és az Ad Astra is zúz majd. A fesztiválra a Metal Mania Fest belépőjével ingyenesen (!) vehetsz részt (természetesen helyben is lehet csak a „kisszínpadra” belépőt venni).
Aki látni szeretné a zenekart mostanában, használja ki az alkalmat, mert utána egészen augusztusig biztosan síri csend vesz majd körül minket (csak talán a Sziget fesztiválon leszünk ott), ugyanis május eleje körül megszületik az első Casketbaba, mégpedig Balázséknál. Mivel a gitárosunk szeretne minél több időt vele és a párjával, Erikával tölteni azokban a hónapokban, így a teljes koncertbeszüntetés mellett döntöttünk.
Persze a próbák rendszeresek maradnak, így októberben fel fogjuk tudni venni az "Incompleteness In Absence" lemezt, majd irány Svédország és még november elején megtörténik a Stockholm melletti Vasterasban, a Studio Undergroundban a keverés és a mastering.
Remélhetőleg még 2007 decemberében vagy 2008 elején megjelenik a lemez.

A borítóról beszélgettünk már az előző lemezek frontjainak készítőjével Miso Sestakkal, valamint Totik Zolival (Bridge To Solace, Blind Myself, The Idoru borítók) és Niklas Sundinnel (Dark Tranquillity, In Flames stb borítók) de még nincs végleges terv.

Ígértük egy korábbi hírlevélben, hogy új nóták próbatermi verzió fognak kikerülni a honlapra, eddig ez nem történt meg, de amint kitaláljuk, hogy lehetne elfogadható minőségben rögzíteni őket feltöltésre fog kerülni az éppen aktuálisan elkészült nóta instrumentális verziója. Addig is feltettünk 2 újabb koncertfelvételt
(gyorslink: http://www.planetnoir.com/casketgarden/music/OneMoreLieLive.mp3 , http://www.planetnoir.com/casketgarden/music/7thScarLive.mp3 ) honlapunkra (www.casketgarden.com) , melyek a bécsi Planet Musicban készültek az Austrian Band Contest negyeddöntőjén.

Üdv mindenkinek, The Caskets :)

Kapcsolódó zenekarok:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.