Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 09 
¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Koncertek | 2013. augusztus 17., szombat, Balatonszemes, Zorall (HU), Blues Company (HU), Depresszió (HU), RNR Swindle (HU), The Embodied (SWE), Kalapács (HU), Action (HU), Rómeó Vérzik (SK), Sing Sing (HU)
VI. Zorall Sörolimpia
2013. augusztus 17., szombat, 12:00
Bizony-bizony, már indulhat is a visszaszámlálás. Hét hónap persze nem kevés, és nem hülyültünk mi sem meg, de hát mindenki várja a nyarat. Nem is akármilyet! Egy igazi Zorall.. akarom mondani rock n’ roll nyaralást. Hiszen a Zorall zenekar legénysége az elmúlt évek frenetikus sikerei okán, idén sem egyedül megy nyaralni. Hanem? Egy rakat zenekarral, és mindenkivel még aki velük tart. Elférünk a Balaton parton. Nem hangzik rosszul mi?

A hangulat garantált, a jó időt mi visszük. Készülj úgy, hogy augusztus 17.-re be legyél pakolva! Ízelítőnek pedig már egy palackpostában ki is horgásztuk a Balaton jégtáblái közül az első fellépők nevét.

A már "szokásosnak" számító Zorall és Rock ’n Roll Swindle mellett idén nyáron ők már biztos, hogy velünk buliznak: Depresszióék, a Rómeó Vérzik zenekar, a Blues Company, Partyzan, a Fight Club csapata, valamint az Edda Művek (melyhez kötődve egy Kun Peti emlékkiállításnak ad helyet majd a fesztivál, a zenész halálának 20. évfordulóján fejet hajtva).

Végül, de nem utolsó sorban igazi meglepetés lesz az idei nyáron, hogy az eddig évről-évre csak magyar zenekarokat felsorakoztató 3 napos rendezvényre most végre a messzi északról is érkeznek versenyzők, egy nem is akármilyen viking metálbanda, a Magyarországon immáron háromszor is fellépő, magyar származású dobossal rendelkező svéd The Embodied zenekar, akik a 2011-es év egyik legjobb debütalbuma díjjal dicsekedhetnek.


De ne szaladjunk ennyire előre.. További infók, fellépők, és programok hamarosan!
Addig is tartsd nyitva a szemed, söröspoharakat az égnek, augusztusban rock! A parton találkozunk!
zorall-hu-blues-company-hu-depresszio-hu-rnr-swindle-hu-the-embodied-swe-kalapacs-hu-action-hu-romeo-verzik-sk-sing-sing-husokan-masok
Bizony-bizony, már indulhat is a visszaszámlálás. Hét hónap persze nem kevés, és nem hülyültünk mi sem meg, de hát mindenki várja a nyarat. Nem is akármilyet! Egy igazi Zorall.. akarom mondani rock n’ roll nyaralást. Hiszen a Zorall zenekar legénysége az elmúlt évek frenetikus sikerei okán, idén sem egyedül megy nyaralni. Hanem? Egy rakat zenekarral, és mindenkivel még aki velük tart.  ...
Ki megy?
-