Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 28 
¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Klubok | Barba Negra Track | Hírek | Április 30-án nyit a Track!
2015. április 14., kedd, 13:16
Április 30-án nyit a Track!
A tavasz már itt van, hamarosan pedig a Barba Negra Track is megnyitja újra kapuit, ráadásul nem is akármilyen, folyamatosan bővülő felhozatallal, új színpaddal, jobbnál jobb DJ-kkel, és minden eddiginél látványosabb külcsínnel.

A koncertek közül kezdjük egyből a legfrissebb hírrel: július 7-én egy igazi piros betűs ünnepnek, a Rock by the River fesztiválnak ad otthont a Track. Ennek keretein belül nem más, mint a legendás Dream Theater teszi tiszteletét az újbudai szórakozóhelyen. Hogy melyik két, hasonlóan a progresszív metál stílusban mozgó csapat kíséri majd őket, az maradjon egyelőre titok, de annyit máris megígérhetünk, hogy a fellépők nevéhez képest ezen a napon pénztárcabarát jegyárakkal igyekszik a Track még közelebb hozni a zenét – és persze a nyarat – a rajongókhoz.

Néhány nappal ez után, július 19-én aztán egy igazi ereszd el a hajam bulira számíthat, aki a Track-et választja, ugyanis újra hazánkba látogat az ír kocsmapunk egyik legnépszerűbb amerikai képviselője, a Flogging Molly is.

Hazai frontról több olyan banda is megfordul a Track-ben a nyár folyamán, akik sehol máshol nem lesznek láthatóak Budapesten, az idei szabadtéri szezonban. Ilyen a 40. születésnapját ünneplő VHK, a Kowalsky meg a Vega, két legfrissebb bejelentésünk, a Road, és a Karthago – ez utóbbi csapat Apáink útján című kislemeze megjelenésének 35. évfordulóját tartja -, szeptemberben pedig a jubiláló legendák sorát fogja erősíteni 40. szülinapi bulijával a Piramis is.

Külön jó hír a közönségnek, hogy az 1-es villamos kibővített útvonalának köszönhetően még egyszerűbb lett a Track megközelíthetősége: az Infópark megállóból szinte egyenesen a szórakozóhelyen találhatja magát a nagyérdemű. A villamos ráadásul nem csak, hogy nap közben 6 percenként közlekedik, de este is sokáig jár, így még a koncertek után is belefér jó pár ital annak is, aki hazafelé is ezt a járművet választaná.

És hogy még kikre számíthatunk? Az első hétvégén a Hooligans és a The Carbonfools alapozza meg a hangulatot, a következő héten pedig közel félév kihagyás után áll újra színpadra a Fish!. A külföldi csapatok sorát a tavaly újra feljátszott és kiadott 15 éves debüt anyagának Ecliptica – Revisited című turnéjával nyitja május 13-án a finn Sonata Artica, de még ebben a hónapban érkezik a német heavey/power Accept is, a naptári nyár beköszöntét pedig az Arch Enemy bulija teszi igazi ünnepnappá.

Júniusban vadiúj lemezével robban a Track színpadára be a világszerte hatalmas fesztivál-kedvenc Papa Roach, de érkezik a svéd blues-rock különlegesség Blues Pills is. Tavalyi Track-es, és az áprilisi közös, teltházas Club-os, hatalmas bulijaik után nem volt kérdés, hogy visszatér az Alvin és a Mókusok és a Depresszió is a Track-be, ahol újra hasonlóan fergeteges hangulatra számíthatunk most is.

Júliusban aztán egyre keményebbre vált majd a hangulat. Először a Sepultura mozgatja meg a nyakizmokat, majd akinek ez még nem volt elég, és igazi szigorra vágyik, annak nem kérdés, hogy hol a helye július 22-én, amikor is a Cannibal Corpse legénysége veszi birtokába az újbudai szórakozóhelyet.

Miközben a nagyszínpadon folyamatosan dübörögnek a jobbnál jobb koncertek, ne feledkezzünk meg a másik helyszínről, a Track Terrace-ról se. Itt többek közt Marco Faraone, Hector, Djebali, Lee Burridge & Mendo, vagy a svájci DJ/producer duó Adriatique zenéjére bulizhatunk, de lesz Ikrek éjszakája vagy Cinematiné is.

És itt még közel sem ért vége a lista. Érdemes folyamatosan figyelni a Barba Negra megújult holnapját, mivel a Track még jó pár igazán ütős meglepetést tartogat erre a nyárra!

És hogy még miért is érdemes résen lenni? A Track szezon kezdetével a koncertdömping mellett több, egész éven át tartó nyereményjátékot is hirdet a Barba Negra, ahol a szerencsések akár egy LED TV-vel vagy egy okostelefonnal is gazdagodhatnak. Ilyen lesz például az Őrizd meg a jegyeidet!, ahol a megváltott tikettek játsszák majd a főszerepet, de hamarosan fény derül minden egyéb részletre is a http://www.barbanegra.hu/-n, illetve a Facebookon!

További infók:
www.barbanegra.hu
www.facebook.com/barba.negra.music.club
www.facebook.com/barbanegratrack
és
www.facebook.com/trackterrace

Barba Negra Track
Budapest XI.
Neumann J. u. 2.

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.