Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 27 
¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Koncertszervezők | Rocket Queen | Hírek | BELLATOR BUDAPEST 2017 - A küzdősportgála
Rocket Queen
2017. március 31., péntek, 16:36
BELLATOR BUDAPEST 2017 - A küzdősportgála
Az amerikai BELLATOR rendezvénysorozat Firenze, Torino, Belfast és London után 2017. április 14-én Budapestre, a Papp László Budapest Sportarénába látogat. A világszínvonalú hibrid küzdősport gála itthon is rendkívüli nézettséggel büszkélkedik az RTL Spike TV csatorna jóvoltából.

A rendezvényen MMA és kick-box mérkőzések lesznek, utóbbi főmérkőzésén a magyar Laszák Zoltán védheti meg a tavaly elnyert világbajnoki címét egy visszavágó meccsen a francia Karim Ghajji ellen. Laszák előző szeptemberben pontozással győzött a Bellator TEK Gálán a francia fiú ellen, aki rögtön visszavágót követelt. Eljött hát az idő, hogy Zoli megmutassa, nem csak a szerencsén múlt a győzelme. Azonban nem Laszák lesz az este egyetlen hazai versenyzője: a gála egyik csúcspontja lehet ugyanis Görbics Gábor és a kanadai Gabriel Varga küzdelme is. Gabriel Varga kétszer is a világ legjobbjának bizonyult már a sportágban, Görbics Gábor pedig kétszázhuszonkétszer a legkeményebbnek. „Görbe” amúgy amellett, hogy a kick-box fáradhatatlan harcosa, a thai bokszban is otthonosan mozog, és az MMA-ba is belekóstolt már.
Ugyancsak magyar színekben lép a szorítóba Győrfi Csaba is, a nagy veterán, aki a műfaj leglátványosabb harcosával, Raymond Daniels-szel száll szembe. Azzal az amerikaival, akinek KO-ja, tavaly az évszázad kiütése címet nyerte el – a manapság inkább edzőként tevékenykedő Győrfinek csakis egy ekkora ellenfél lehet elég motiváció ahhoz, hogy újra a ringben lássuk. A sornak azonban itt még koránt sincs vége: a küzdőtérre érkezik a középsúly egyik legnagyobbja, Joe Schilling is, aki Alexander Negrea-val csap össze, valamint itt lesz a legjobb női thai bokszoló, a pehelysúlyú Jorina Baars, aki Irene Martins-t húzta a kalapból. Végül pedig a földharc szerelmesei sem maradnak látnivaló nélkül: az MMA elsőszámú magyar reménysége, Borics Ádám a tavalyi rendezvényen, a kínai-magyar csapatversenyen legyőzte Teng Lige-t, idén pedig egy amerikai harcos, Anthony „Pretty Boy” Taylor ellen bizonyíthat.

A Bellator a színvonalas mérkőzései mellett arról is híres, hogy a gálát övező programok során is tenyerén hordozza a rajongókat. Idén áprilisban az MMA első igazi legendáját, Royce Gracie-t hozzák el, aki nélkül ma egészen máshogy festene a ketrecharc. Gracie volt az a vézna, langaléta fiú, aki az első UFC-gálán, 1993 novemberében pusztán a brazil jiu-jitsuját használva izomkolosszusok egész sorát kényszerítette feladásra, bemutatva a nagyközönségnek a lágy művészetet, és ráébresztve az MMA harcosokat arra, hogy muszáj kitanulniuk a földharcot is, ha érvényesülni akarnak a kevert szabályrendszerben. Gracie ma már a Bellator kötelékébe tartozik, és a TDMG Store-ban fogadja majd a rajongókat, illetve edzést tart a TEK állományának a Terrorelhárítási Központ épületében

MMA mérkőzések:
Eduardo Dantas (c) vs. Leandro Higo
Daniel Weichel vs. John Teixeira
Borics Ádám vs. Anthony Taylor
Lena Ovchynnikova vs. Helen Harper
Brian Moore vs. Ludovit Klein

Kick-box mérkőzések:
Laszák Zoltan (c) vs. Karim Ghajji
Gabriel Varga vs. Görbics Gábor
Joe Schilling vs. Alexander Negrea
Jorina Baars vs. Irene Martins
Raymond Daniels vs. Győrfi Csaba


Belépők kaphatóak a Broadway Jegyiroda hálózatában és a helyszínen.

További információ:
www.K-1.hu
www.facebook.com/k1.hungary
www.brodway.hu

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.