Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 27 
¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Koncertszervezők | Rocket Queen | Hírek | Ilyen volt a Kowa egyetlen nyári bulija a Trackben!
Rocket Queen
2015. június 19., péntek, 21:25
Ilyen volt a Kowa egyetlen nyári bulija a Trackben!
Alig egy hete történt a ’Kowalsky meg a Vega’ egyetlen budapesti nyári koncertje, méghozzá a Barba Negra Trackben, az egykori ZP reinkarnációjában. Az idő jó volt, a tömeg nagy, a buli pedig természetesen fergeteges és felejthetetlen. Mi más is lehetne?

Nem lenne azt hiszem könnyű dolgunk, ha akár közönségként, akár éppen zenei újságíróként, vagy zenészként ki kéne jelenteni, hogy melyik a legvagányabb magyar zenekar. Egy azonban mindenképpen holt biztos: a ’Kowa, rekedtes hangú énekével, laza szövegeivel, vidám flegmaságával és odamondásával mindenképpen toplistás lenne a sorban.
Tehát nem csoda valószínűleg, hogy a feljebb írtak mind egy szálig megtörténtek ezen a bizonyos júniusi Kowa bulin is a Trackben: fergetegesen hangzó új dalokat, hatalmas lendületet, és őrületesen rajongó tömeggel megpakolt teltházat hozott az idén már 16 éves csapat, a bulin ráadásul még Geszti Péter is beszállt egy nóta erejéig a showba. S bár az új dalok fülbemászóak voltak, ám a zenekar abszolút tutira ment: nem csak a friss nótákkal, hanem a jól bevált régi slágerekkel is bombázták a a csillogó szemű közönséget. A közönség, mint olyan, pedig nyilván hálás is volt, és kérdés nélkül követelte a dalokat: a ’Kowa a csapat egykori legelső dalával is hatalmasat robbantott. Volt tehát nosztalgia is a javából, mindannak, aki esetleg már egészen a kezdetektől, 1999-től követi a nem mindennapi zenekar, nem mindennapi munkásságát.
A koncert amúgy pörgőssége miatt sajnos túl rövidnek tűnt, annak ellenére, hogy a csapat az összes lehetséges percet végigjátszotta, nem volt egy pillanatnyi felesleges duma sem. Slágeráradat annál inkább, így azok is, akik csak fél füllel hallgattak eddig Kowát, is őrülten jól érezhették magukat: mert igen, ’Forradalom Rt, és ’Mint hal a vízben is volt. Sőt, visszataps is!

Szóval efféleképpen nézett ki a Kowa bizonyos egyetlen nyári bulija Budapesten, a Barba Negra Trackben.

Azt hiszem szerettük!

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.