Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 27 
¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Koncertszervezők | Rocket Queen | Hírek | Bon Bon: Még mindig úton - "Életrajzi könyv" a 20 éves duóról
Rocket Queen
2015. február 4., szerda, 12:28
Bon Bon: Még mindig úton - "Életrajzi könyv" a 20 éves duóról
Rettenetesen rohan az idő: a Bon Bon csapata immáron több, mint húsz éve muzsikál és szórakoztat. A megismételhetetlen múltat idézi most fel, az elmúlt két évtized csodás emlékeit éli újra, a duó izgalmas utazásait, felejthetetlen kalandjait gyűjtötte egybe Sándor András könyvében, s avatta mindezt örökzölddé. A jubileumra megjelent kötetet decemberben mutatták be, nem kis sikerrel.

Nosztalgiázni mindig jó. Főleg, ha a boldog emlékek sok más embert is boldoggá tesznek. Így van ez például a zenészek, együttesek életrajzi könyvei esetében, se ebből a műfajból – szerencsénkre – egyre több letehetetlen mű akad a kezünkbe mostanában. Most a Bon Bon könyvvel újabb időutazásra indulhatunk.
"A jubileum alkalmából megjelenő könyv iskolapéldául szolgálhat minden zenével foglalkozó és könnyűzenét szerető embernek. Kitartás, szakmai alázat, hit, hangszeres felkészültség - és a legfontosabb: emberség. Ez utóbbi nélkül nem születhettek volna meg az emberi gondolatokat és érzéseket megmozgató Bon-Bon dalok. Márpedig az együttes sikerének egyik titka mindenképp az emberközelségben rejlik." - ajánlja a könyvet az író, s a fenti szavakat a "Még mindig úton" minden egyes lapja alátámasztja. Ez a könyv ugyanis tele van lendülettel, képekkel és személyes élményekkel, izgalommal és boldogsággal. Egy 20 éves utinaplót tart az olvasó a kezében. Utinaplót, tele titkokkal, archív backstagefotókkal, s történetekkel, méghozzá több szemszögből. A több, mint 200 oldalas könyv lapjain ugyanis nem csak a zenekar és a szerző mesél, hanem nagyjából mindenki, aki akárhogy is, de részese volt a Bon Bon csapatának az elmúlt években: barátok, alkotótársak, rajongók idézik meg a múltat, sztoriznak, hiszen csak így lehet teljes a történet. Valamint úgy, hogy a mesélők nem csak a sikerről áradoznak, s a legszebb pillanatokat emelik ki: a "Még mindig úton" nem torzít, a szomorúbb, keserűbb pillanatokról is nyíltan beszél - hitelesen. Így kerül felszínre ebben a különös naplóban az az igazság is, hogy a popszakma sem csak csupa csillogás és vakító siker. De hát ez is a történet szerves része, a könyv pedig így jó.

Tehát kulisszatitkok, vallomások, és rengeteg fotó vár az olvasókra, akik egy kicsit is részesei akarnak lenni a Bon Bon sztorinak, és neki mernek vágni egy két évtizedes, kalandokkal teli időutazásnak.

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.