Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 27 
¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Koncertszervezők | Rocket Queen | Hírek | Újra szól a LAST!
Rocket Queen
2015. január 15., csütörtök, 18:50
Újra szól a LAST!
A LAST zenekar története öt vidéki srác meséje, akik elindultak a Tisza mellől, és úgy döntöttek, akármeddig eljuthatnak...

Lassan öt éve, a véletlen hozott össze ezekkel a srácokkal, akik egy gondolattal maguk mögött hagytak mindent, trendeket és elvárásokat, és a valóságot: belevágtak, hogy nagyvilági zenét játszanak mindenkinek, aki arra érdemes. Most saját dalaikkal terveznek újra, még tovább hódítani, hiszen a zenekar alapító tagjai, Sánta Zoltán, Sánta László, Bogár Lajos Luy és Bakó Árpád a RATM tribute korszakuk előtt is együtt zenéltek, olyan bandákban, amelyben saját számok születtek. Ehhez a csapathoz csatlakozott Gyöngyi László, majd Fekete Medárd és Kőrösi Zoltán Dávid.
- Nyugodtan kimondhatjuk, hogy tributezenekarként hiányzott az alkotómunka és a saját dalok megszületésének az öröme. Ettől függetlenül természetesen nem szakadtunk el a Rage-től sem, hiszen évekig az életünk része volt, hogy az amerikai csapat munkáját gyúrtuk át: hasonló stílusban alkotunk saját nótákat is. Aztán meg ha kell, azaz az élet úgy hozza, vissza-vissza térünk a "gyökereinkhez" is, eljátszuk még az amerikai rapcore slágereket is örömmel, hiszen számos szép koncertélménnyel gazdagodtunk már általa – mesélték a srácok még egy régebbi interjúban.
A csapat közben több tagcsere után most valahol a sárga köves út mentén jár, már túl a hazai klubokon, fesztiválokon, Szerbián, Erdélyen és a jeges Svédországon is, ahol egy kinti zenekarral, az azóta már a magyar klubokban is kedvelt The Embodied-al turnéztak. Utaztak már tehát erre-arra, és bizonyítottak is: így váltak Rage against the machine tribute-ből az évek alatt – nem is akármilyen - saját számos bandává. Azt hiszem ez az ő igazi énjük, ami nagyon jól áll nekik. S bár a zenekar most egy ideje az elmúlt évek sikersztorijai ellenére eltűnni látszott, most egy koncert erejéig újra összeállnak. A különleges, nosztalgikus buli most egy idei újra az utolsó, január 17-én Vezsenyen lesz.

Kurcz Orsi

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.