Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 27 
¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Koncertszervezők | Rocket Queen | Hírek | Vörös Katlan Fesztivál és Motorostalálkozó Veszprém megye szívében
Rocket Queen
2014. augusztus 8., péntek, 15:37
Vörös Katlan Fesztivál és Motorostalálkozó Veszprém megye szívében
Jó lenne még idén utoljára két napig mással se törődni, csak minőségi muzsikákkal, gasztroélményekkel, mindenféle színű, szagú motorokkal és autókkal. Versenybe szállni vagy csak nézni, ahogy mások tusáznak. Mindezt – ha lehet – kellemes környezetben, valahol vidéken, ahol a város zajait egészen más hangokra lehet cserélni. Az utópisztikus vízió augusztus utolsó előtti hétvégéjén valósággá válhat a Veszprém megyei Nyirádon, a Vörös Katlan fedőnevű fesztiválon és motorostalálkozón.
Idén először kerül sor a változatos és izgalmas zenei műsort, valamint számtalan versenyt, erőpróbát magában foglaló eseményre a FIA Autocross Európa Bajnokság társrendezvényeként. A muzsikát kilenc zenekar és egy igazi rockszelektor-legenda, DJ Medvegy biztosítja majd a két nap folyamán. Színpadra áll többek közt a máig megfejtetlen „csikidám” életre hívója, Szikora Robi és az R-Go, a „nemzet csótánya”, Nagy Feró és elpusztíthatatlan, sok mindent megélt brigádja, a Beatrice, az ország legfeszesebb dobosából két évtizede No.1 rapperévé avanzsált Ganxsta Zoleeval és a Kartellel. Amilyen ritka, olyan jó csinos nőket porondon látni, pláne, ha még jól is bazseválnak, épp ezért jelen lesz egy csajbanda, akiket nem csak küllemük miatt tart érdekesnek a rockertársadalom, ők a Dorothy, az értelmiségi punkrock színeiben pedig egy csinos frontleánnyal bíró kollektíva, a Napkutya. Tribute-bandából sem lesz hiány, a Guns N’ Roses életművének egyik leghűbb tolmácsolója, a Guns N’ Destruction idézi fel a halhatatlan Guns-dalokat. A rock ’n’ roll két csücskét két élvonalbeli csapat kapja el: a klasszikus rockabilly királyai, a Mystery Gang, és a műfaj súlyosabb ágát képviselő, az autocross nagy barátjaként is ismert Road. És persze akik nélkül szinte elképzelhetetlen egy valamirevaló motoros esemény: a Blues Companyre is lehet majd számítani.
Ha mindez nem lenne elég, pénteken a koncertek előtt motoros túra indul a Nyirád–Halimba-Padragkút–Öcs–Pula útvonalon keresztül Nagyvázsonyba, ahol a Szent Jakab-romoknál a Lóerő napja elnevezésű rendezvénnyel várják a csapatot a nagyvázsonyiak. Az étel/ital-felhozatal mellett a Kinizsi-próba nevű ügyességi versenyen teheti próbára magát mindenki, remek nyereményekért. 23-án, szombaton pedig a Fiskars értékes nyereményekkel megspékelt rönkhasító versenye, motorszépségverseny, motorblokkhajító verseny, street fighter-show és helikopteres repülés várja a fesztiválozókat a koncertek előtt és alatt.
I. Vörös Katlan Fesztivál és Motorostalálkozó
Nyirád, Motorsport Centrum
2014. 08. 22–23.
Jegyek: www.eventim.hu
Web:
www.facebook.com/voroskatlanfesztival
www.voroskatlanfesztival.hu
info@voroskatlanfesztival.hu

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.