Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 27 
¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Koncertszervezők | Rocket Queen | Hírek | A Barba Negra Track sajtóközleménye a szombati esetről
Rocket Queen
2014. június 10., kedd, 18:08
A Barba Negra Track sajtóközleménye a szombati esetről
A 2014.06.08-án a Barba Negra Trackben történtekre vonatkozóan a szórakozóhely vezetősége az alábbi nyilatkozatot teszi közzé.
Már az elején szeretnénk kijelenteni, hogy az eddig lehozott közlemény- és kommentáradatra nem kívánunk reagálni, mert úgy gondoljuk, hogy nem ez fog a fennálló helyzetre megoldást adni.
Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a szombati eseményt nagyon sajnáljuk, és az abban szerencsétlenül járt vendégünknek ezúton is jobbulást kívánunk!
A Track szervezői hangsúlyozzák, hogy az eset ellenére továbbra is a vendégek biztonságos szórakoztatása a legfontosabb. Az április 30-ai nyitás óta közel félszáz koncert került sikeres és problémamentes lebonyolításra, a szombati HétöznaPI CSAlódások zenekarétól
többségében jóval nagyobb nézőszámmal.
A mostani egy egyedi eset, melyet természetesen lelkiismeretesen kell a helyén kezelni a stábnak és az érintett zenekarnak is. A sajtóban megjelentek ellenére sem a mentőszolgálat, sem a rendőrség intézkedésére nem lehet senki részéről sem panasz, mindkettő gyorsan kiért a helyszínre, és tették a dolgukat, amiben a Track személyzete maximálisan partnerként működött közre.
Sajnos a fellépő zenekart illetően már nem tudunk egyértelműen pozitív nyilatkozatot tenni, hiszen a tények pontos ismerete nélkül nyilatkoztak egy olyan ügyben, aminek a hivatalos vizsgálata jelen pillanatban is tart. Az ilyen, és az ehhez hasonló eseteknél általános, hogy a zenekar és közönsége hallomásból, érzelmekkel, indulattal fűtve véleményez, ami senkinek nem jó.
Azt, hogy egy szórakozóhelyen történt incidens miatt, teljes kivizsgálás ismerete nélkül a szórakozóhely és a szervezők hitelességét megkérdőjelező, a valós történteket csak részben bemutató, csúsztatásokkal teli nyilatkozatok, kommentek kerüljenek napvilágra, igazságtalannak érezzük. A vezetőség felvette a kapcsolatot a zenekar nevében a Facebookon nyilatkozott menedzserrel, és rajta keresztül a sérülést szenvedett fiatalemberrel.
Továbbra is vállaljuk a következő vizsgálatokat és bízunk azok ránk nézve tisztázó eredménnyel történő lezárásában!
Mi tudjuk, hogy a vendégek felé felelősséggel tartozunk. A továbbiakban is megtesszük a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy ne forduljon elő többet ilyen sajnálatos eset.
Tisztelettel: a Track vezetősége

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.