Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 27 
¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Koncertszervezők | Rocket Queen | Hírek | Nyári Fesztivál: Ezerszínű kalandozás Budapesten
Rocket Queen
2014. június 6., péntek, 16:02
Nyári Fesztivál: Ezerszínű kalandozás Budapesten
Mert a nyár nem csak a vízparton teljes

Séta a gyönyörű Duna-korzón, ebéd a Lánchíd lábánál, délutáni andalgás a Budai Várban, majd egy kellemes sétahajókázás, és a nap megkoronázásaként este egy feledhetetlen darab a gyönyörűen felújított Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Jól hangzik, nem? És nem csak jól hangzik, hanem könnyen meg is valósítható. Ugyanis még soha nem érte meg ennyire a fővárosba utazni: az Aludjon Budapesten színházjeggyel! kezdeményezés keretében rendkívül kedvező áron érhető el számtalan izgalmas program. Színházjegy bármely feledhetetlen előadásra a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, szállodai szoba büféreggelivel, színházi hajójárat oda- és visszaútra és belépő Magyarország legnagyobb és legrégebbi víztornyába, a csodálatos Margitszigeti víztoronyba, melyből kitekintve Budapest egyedülálló, 360 fokos körpanorámájában gyönyörködhetünk. Mindezek mellett pedig számtalan olyan élményt is biztosít a csomag, melyek megfizethetetlenek: rácsodálkozás a Margit-sziget több száz éves ős-platánfájára, naplemente a Duna-parton, kószálás a Domonkos kolostor sok százéves romjainak békéjében, gyönyörködés a felújított zenélő szökőkút elképesztő programjaiban.

Már csak annyit kell tennünk, hogy kiválasztjuk a kedvünknek leginkább megfelelő darabot. És talán ez lesz a legnehezebb feladat. A kínálat ugyanis óriási: Aida, Hamlet, Tavaszi áldozat / Tűzmadár, My Fair Lady, Carmen, Székely Dózsa György… És még hosszan sorolhatnánk a jobbnál-jobb előadásokat. Így az egyetlen tanácsunk tanácstalanoknak: útra kell kelni, és el kell jönni minél többször Budapestre idén nyáron is!

Sokszínű szállodai választék

Ha már megtaláltuk a nekünk leginkább megfelelő előadást, azon sem kell aggódnunk, hogy nem találunk rá a tökéletes szállodára. Az Aludjon Budapesten színházjeggyel! programban ugyanis több lehetőség közül is választhatunk: dönthetünk egy békés és csendes Margitszigeti, vagy – ha az előadás után még szívesen elmerülnénk a belváros pezsgésében – egy pesti szállodát is.

Részletes információkat, szálloda- és színházi előadásokat az alábbi linken olvashatunk: http://szabadter.hu/szolgaltatasok/aludjon-budapesten-sz%C3%ADnh%C3%A1zjeggyel.html#.U2DtTFV_tyJ

A Szabad Tér Színház szállodai partnerei:

Danubius Margitsziget Grand Hotel és Health Spa Resort – a wellness rajongóknak
Novotel Budapest Danube – páratlan pesti panoráma
Mercure Budapest Buda – a Budai Vár lábánál
Lion’s Garden Hotel**** 
Star Inn Hotel Budapest Centrum***
Válassza ki az előadást a www.szabadter.hu oldalon, válassza ki a szállodát és foglalja le szobáját – az előadásra szóló jegyét a kiegészítő szállodai szolgáltatásokkal együtt, a szállodai csomagban tudja megrendelni.

Az ajánlat csak a Szabad Tér Színház saját produkcióira érvényes! 

(Fotó: Sirokai Levente)

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.