Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 27 
¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Koncertszervezők | Rocket Queen | Hírek | Ilyen volt Ganxsta és a csapat a Trackben
Rocket Queen
2014. május 12., hétfő, 23:56
Ilyen volt Ganxsta és a csapat a Trackben
Jól bekezdte a nyári koncertszezont az egykori Zöld Pardon helyén
frissen nyílt Barba Negra Track. Már a második hetén, három egymást
követő napon léptek fel olyan köztudottan erős koncertbandák, mint a Paddy and the Rats, a Rómeó Vérzikkel kiegészült Depresszió, illetve Döglégy és zenekara, a Ganxsta Zolee és a Kartel feat. Fényes Ösvény. Zolee-ék a vendégzenekarként fellépő, "kétezer-tizen-kib***ott-kettőben" újraindított Action után, fél kilenckor robbantak be a színpadra egy kis feszültségkeltő intro után a Döglégy for Prezident című klasszikussal. A hangzás már az elején kellően ertőteljes és érthető volt, végig a zenekar mellett állt az amúgy igen profi színpad- és hangtechnika. Nem mellékes a Track részben fedett nézőtere, bár erre most szerencsére nem volt szükség, kellemes időjárásban fogyaszthatta a koncertet a másnapi szombati munkanap ellenére szépszámú közönség. A hangulatot Big Daddyék nem győzték elégszer megköszönni.

A legutóbbi lemezükről hamar előkapták a klipes Telepi gyerekeket, majd jött a korábbi, hardcore-abb lemezek megidézése többek közt olyan dalokkal, mint a Néhány jó dolog, a Született gyilkos, vagy a Rossz vér. Utóbbiak zeneileg kicsit át-, vagyis inkább felhangszerelve, ami élőben előadva különösen jót tesz nekik, köszönhetően a profi
zenekarnak. Jópofa dolog egyébként, ahogy az egyébként külsőre
korántsem hardcore rappereknek kinéző lányok is együtt mondják
Zolee-ékkal az olyan dalok szövegeit, mint pl. a Nincs semmi jobb mint egy ringyó, vagy a Keleti oldal – Nyugati oldal… Ezek kötelező dalok a Kartel koncerteken, amikből jócskán ki is veheti részét a nép, köszönhetően a közönség-énekeltető, vagyis jelen esetben inkább közönség-szövegmondató részeknek. A többszámos ráadás legvégén egy Boom a fejbe zárta a koncertet, ami után jó adag szöveggel és zenével ellátva indulhattunk a pultokhoz egy ugyancsak jó adag sörért.

Kitett tehát magáért a zenekar, élen a folyamatosan mozgó Ganxsta Zoleeval és a nyugodtabb, viszont néhány dalban ritmusgitáron is kisegítő Big Daddy Lacával, akik közvetlenül kommunikálva a közönséggel a dalok közt is jó hangulatot teremtenek. Ja és persze ne feledkezzünk meg a „háttérben” a Fényes Ösvény
névre hallgató trióról sem, akik külön-külön és együtt is igencsak viszik, és vitték most itt, az új szabadtéren is a bulit.

/OM

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.