Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 27 
¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Koncertszervezők | Rocket Queen | Hírek | THE ILLUSIONISTS mágia-show A világ legjobb illuzionistái Budapesten!
Rocket Queen
2013. szeptember 17., kedd, 17:00
THE ILLUSIONISTS mágia-show A világ legjobb illuzionistái Budapesten!
Mágiaestek
Hét világhírű illuzionista Budapesten


Gyerekként midannyian megélhettünk a csodát, csak aztán ráneveltek bennünket arra, hogy a varázslatot szemfényvesztésnek véljük. A csodába vetett gyermeki hithez vezeti vissza nézőit az a hét illuzionista, akik csapatba szerveződve tavaly a világhírű Sydneyi Operaházban tartották premierjüket, és most, november 22-23-24-én a Syma Sport- és Rendezvényközpontban a magyar közönséget is elkápráztatják, sajnos mindössze három alkalommal.
Két óra alatt a lehetetlen földjére repíti közönségét az Anti-Mágus, a Feltaláló, a Szabadulóművész, a Szemfényvesztő, a Mentalista. No meg a Boszorkánnyal együtt fellépő a Gentleman. Ők ketten minden idők legnagyobb illúzióját hajtották végre, amikor nemrégiben eltüntették az American Airlines egy Jumbo Jet gépét.
Csupa olyan produkcióval állnak elő a világ legjobbjai közt számon tartott fellépők, amely még a szakma nagyját, David Copperfildet is elkápráztatta. A Marilyn Mansoni külsőt mutató mágus előadásában keveredik a varázslat és a bizarr, kísérteties humor, a másik szemfényvesztő csillagokat reptet és fog el, a szabadulóművész pedig Harry Potter történeteire emlékeztető iskolában, a Las Vegas-i Varázslat és Rejtély Akadémiáján tanult, majd a Világ Mágikus Szemináriumának üdvözölt tagja lett. A svájci születésű, pszichológiai diplomával rendelkező Philip Escoffey a megmagyarázhatatlan mestere. Gondolatolvasó és otthon van a paranormális jelenségek titoktárában. Senkinek nem lehet előtte rejtegetnivalója.
Családi programnak is kiváló a Szabad Tér Színház jóvoltából Magyarországon is megtekinthető mágikus produkció, de a rejtélyes lebegések, kettéfűrészelések és torokszorító izgalmat kiváltó szabadulások miatt inkább tizenkét éven felüli, erős idegzetű gyerekeknek felnőtt kíséretében ajánlott megnézni az előadást.
A nagyszabású Las Vegas-i show zenei és látványelemeivel is elvarázsol. A csapat női tagja, a Boszorkány, vagyis Jinger Leigh például tizenöt évesen táncosként kezdte a pályáját, és többek között a Beach Boysszal, Tony Bennett-tel és Cab Callaway-jel turnézott korábban.

További információ és jegyrendelés:

http://www.szabadter.hu/hirek/item/1550-the-illusionists-trailer.html
The Illusionists (USA)Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.