Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 27 
¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Koncertszervezők | Rocket Queen | Hírek | A Szigeten debütált a magyar Bon Jovi zenekar
Rocket Queen
2013. augusztus 13., kedd, 01:20
A Szigeten debütált a magyar Bon Jovi zenekar
"Régóta hírlett már, ahogy több hang hallatszott is az ötlet felől, miszerint rég nincsen rendes Jovi tribute felénk, de valós hírt és pontot a bizonyos i-re csak a Szigetes buli adott, azaz erősített meg abban, hogy érdemes volt várni. Szerda éjjel nagyon hangos és nagyon rock volt a tribute részleg. Olyan fesztiválstílusban.

A Bond Jovi elnevezésű BJ feldolgozás zenekar, vagy nevezzük a manapság olyan divatos "coverband" szóval, végre teljes egészében a rajongóké lehet. A rengeteg tagcserét és viszontagságot átélt lelkesedés tehát egyszercsak méltó helyszínre, fogadtatásra, színpadára talált. És persze közönségére is. Hiszen Közép-Európa egyik legnagyobb fesztiválján bemutatkozni, magában is attrakciónak könyvelhető el.

A Piramis zenekarból és a hazai rock életből amúgy is jól ismert Vörös Gábor által alapított Jovi zenekar pedig abszolút megállta a helyét, mint eddig bárhol, legalábbis ötletként, s most meg úgy igazán. A Budapest Park és a Youtube támogatásában létrejött tribute színpadon végre teljes egészében mutathatta meg magát a valósággá nőtt ötlet. Messze szóltak a slágerek, és a közönség hálás volt azért, amiért megkapta azt, amire vágyott: bulit.

Hajnalodott mire véget ért a játékidő, de egyre csak jöttek az érdeklődők. Az Its My Life-ra pedig igazi koncertes tömeg gyűlt a kis színpad elé. Énekeltek, táncoltak, élvezték. Az érzés vonzotta őket, és a hang, amin a jól ismert dalok megszólaltak. A zenekart idén nyárra teljessé tevő Bon Jovi "dublőr" Nagy Szilárd ugyanis végképp megérte a pénzét, ha fogalmazhatunk így. De könnyebb talán úgy mondani, hogy végre valaki, akire közönség és zenésztársak vágytak régóta, aki most, végre úgy igazán odatette a bulit, és ezeket a jól (bár sohasem unásig) ismert dalokat. Hangulatot adott, hangulatot adtak.


Nagyon várjuk a folytatást!"

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.