Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 27 
¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Koncertszervezők | Rocket Queen | Hírek | Sing Sing a Sörolimpián és Zorall a ZP-ben - ilyen az augusztus
Rocket Queen
2013. július 26., péntek, 00:22
Sing Sing a Sörolimpián és Zorall a ZP-ben - ilyen az augusztus
Közeledik a várva várt augusztus, már nem hónapok, csupán 3 hét van hátra a Zorall Sörolimpiáig. Így elkészült a végleges program, a több, mint 60 zenekar időbeosztása a 3 napra, két Balaton-parti színpadra. Az igazi rocknyaralás azonban az eddigi felhozatal mellé nemrég újabb meglepetéseket jelentett be, miszerint a Sing Sing is a headliner zenekarok közé lépett, olvasható a zenekar közleményében:

"Ígéretünkhöz híven a 2013-as évben 3 nagyszabású koncerttel szeretnénk kedveskedni a Singesek nagy családjának. A tavaszi ZP-s visszatérés után a 2. csapást a Zorall Sörolimpia keretein belül augusztus 19.-én mérnénk rátok. Ez a koncert egy kicsit rendhagyó is lesz, mivel egyúttal Kun Péter halálának 20. évfordulóján rá is szeretnénk néhány dal erejéig emlékezni." -mondta el a zenekar.

Az idén 20 éve tragikusan elhunyt gitáros legendára, Kun Péterre azonban nem csak a fejet hajtó zenekarok dalai segítenek majd emlékezni, hanem mint már korábban szó volt róla, kiállítás is nyílik a fesztiválon, sőt, egy film készül, Peti volt zenésztársainak, valamint egykori közönségének több mint két évtizedes emlékeiből. A körülbelül fél órás dokumentum mozit a Sörolimpián is vetítik majd.

Mindemellett, ahogy ígérik a szervezők, a Sörolimpia igaz nyár lesz és rock ’n roll kifulladásig. Mindez pedig vízparton, a balatonszemesi Rider Beach-en.

Elővételes jegyek már csak augusztus elsejéig kaphatóak a Broadway jegyirodában, ami mellé egy darab dvd, és egy igen hasznosnak ígérkező fesztiválkorsó az ajándék.

Egyszóval 3 hét múlva megállíthatatlanul érkezik a Zorall Sörolimpia Action-el, Zorallal, a Rómeó Vérzik csapatával, Kalapáccsal, Depresszióval, Blues Company-val és körülbelül még tízszer ennyi zenekarral, köztük a fesztivál történetének legelső külföldi vendégével, a The Embodied svéd metálosaival. A bemelegítő buli pedig legyen mondjuk augusztus 13-án a Zöld Pardonban.

"Az idei második ZP-s koncertünkön egy vadonatúj műsorral kápráztatjuk el a Zorallokat és Zorallinákat. Ismét színpadon a Zorall fúvós szekció, akik segítségével adjuk elő a ska dalaink mellett a vadonatúj Krisztina című szerzeményünket is.
Érdemes korábban érkezni, mert az előzenekarunk a Bugz lesz. A kitelepült Shark shopban pedig megkaphatod a legújabb Zorall cuccokat."
Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.