Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 27 
¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Koncertszervezők | Rocket Queen | Hírek | Mintha magát, Bon Jovit hallottam volna
Rocket Queen
2013. március 12., kedd, 13:37
Mintha magát, Bon Jovit hallottam volna
Múlthét szombaton fergetegeset ünnepelt a Menta-terasz, és minden jóérzésű magyar Bon Jovi fan. A zenekar kerek 30. jubileumára gyűlt össze a népes rajongótábor, hogy egy pár éve, ugyancsak csupa fanatikus, elismert magyar zenészből kovácsolódott feldolgozás zenekarral, a Bond Jovi Cover-el hajtsanak fejet a három évtizedes, élő legenda előtt.

A napszemüveges szőke fickó, - későbbi művésznevén Jon Bon Jovi- alapította amerikai együttes, populáris rockzenéjével iszonyatos mélyen belevéste magát az örök zenei toplistákra, világszerte. Legendás dalaikra máig ezrek buliznak naponta. Most pedig hosszas készülődés, próbák és szervezkedés után elérkezett az idő az ünneplésre.

Bon Jovi ikon, élő legenda, akit illik ismerni, szeretni, vele énekelni. Március 9-én a budapesti Menta terasz színpadán pedig együtt bulizásban és tapsviharban sem volt hiány. A késve kezdő zenekar a hangulattal igen hamar behozta az időbeli lemaradást, és meglepetés vendégeivel a több mint két órás koncert alatt végig énekeltette és táncoltatta a közönséget. Nem csoda a hatalmas lelkesedés, hiszen a melodikus, érzelmesebb Jovi számoktól a legrockosabb, ugrálósabb slágerekig csendültek fel dalok, érdekességként három különböző énekestől a 30 éves világhírű repertoárból. Bon Jovi magyar hangjai Koroknai Árpi "Kori" (Omen, P.Box), Talán Attila (Megasztár), és Tunyoghy Viktor voltak, Maróthy Zoltán pedig gitár fronton "segített be" a dalokba. Azt hiszem, a magyar BJ rajongók idén sem vallottak szégyent. A közönség tombolt, a zenekar pedig igazán büszke lehet magára és erre az estére, mert az egész olyan volt, mintha valóban a Bon Jovit hallanám, látnám magam előtt. Persze amennyire a körülöttem állók és ugrálók fejétől bármit is láttam..

Amerika hangulat, éljenzés, pop-os libegés, rockos éljenzés, húrokat pengető érzelmeskedés, teltházas tömegben ugrálás. Ilyen volt a március 9-i, a Bon Jovi zenekar 30. jubileumát ünneplő buli a Mentában. Sok hasonlót még!

RQ

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.