Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 27 
¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Koncertszervezők | Rocket Queen | Hírek | Vége a szoptatásnak – második születésnapját ünnepli a FOOTER.HU
Rocket Queen
2011. február 24., csütörtök, 10:57
Vége a szoptatásnak – második születésnapját ünnepli a FOOTER.HU
Akusztikus dallamokra megdobbanó lányszívek? Szőrös rockzenére bólintó férfifejek? Egyedülálló bulival ünnepel a kétéves FOOTER.HU! Magyarország legrámenősebb, borzasztóan nagyképű, roppant tárgyilagos, kiemelkedően művelt kulturális magazinja ismét mély nyomokat hagy a budapesti éjszakban.

A FOOTER.HU Kulturális Magazin megint születésnapot ünnepel. A tavalyi teltházas, remek hangulatú Kék Yukas buli után, ezúttal közelebb a belvároshoz, a Tűzoltó utcai Tündérgyárban lépnek föl a bulizós rockzene budapesti és vidéki májerei.
A szervezők – csakúgy, mint tavaly – igazi stíluskavalkádot ígérnek a vendégeknek. A Tündérgyárban egy szál akusztikus gitárral adja elő sötét hangulatú dalait ApeY, akit az extrém metál rajongók a kultikus Necksprain zenekarból már jól ismernek.
A Fonogram díjas, tavasszal megjelenő, vadonatúj lemezére készülő Turbo frontembere, Tanka Balázs, és akusztikus műsoraiban elmaradhatatlan társa, Kovács Bence a II. FOOTER.HU Fesztiválon is viszi tovább a tőlük már megszokott, lehengerlő és ezúttal is torzításmentes show-t.
A „csendes ülős” produkciók után az alternatív rock megkerülhetetlen magyarországi csapata, a húsz éves Nulladik Változat ad tőlük megszokott, felkavaró koncertet, amelyen az idén megjelenő új album dalaiból is hallhatunk néhányat.
A fiatal és zavarba ejtően tehetséges Mad Dolls a dinamikus, punkos húzású rockjával idézi meg a kilencvenes évek grunge zenéjének aranykorát.
Művészet nincs rombolás nélkül. Az Egerből érkező, és a bikavért egyszer sem otthon felejtő, tökös stoner rockot játszó Shapat Terror a tavalyi FOOTER.HU Fesztivál egyik legelementárisabb buliját adta. Információink szerint azt készülnek most überelni.
A fesztivál szervezői, ahogy azt tőlük már megszokhattuk, természetesen meglepetésekkel is készülnek a látogatóknak. A koncertek előtt, a hét óráig érkezők vendégeink egy pohár kiváló magyar borra, amit munkatársainkkal fogyaszthatnak el.
A magazin Facebook oldalán pénteken kezdődő játék nyertesei pedig különböző ajándékokkal térhetnek haza.
Tehát március 4-én, pénteken a Tündérgyárban ApeY, Tanka Balázs és Kovács Bence, a Nulladik Változat, a Mad Dolls és a Shapat Terror adja a talpalávalót.

Belépő: 800 Ft.

tundergyar.hu
myspace.com/apeyamigo
myspace.com/tankabalazs
myspace.com/nulladikvaltozat
myspace.com/maddolls
myspace.com/shapatterror

footer.hu
footerfesztival.blog.hu
facebook.com/footerhu

További információ: footermagazin@gmail.com

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.